1. صنایع
یکشنبه, ۰۵ تیر ۱۴۰۱ ۰۴:۳۰
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 191515
قطعی برق خانگی در سال جاری با چند تغییر رویه منتفی است
سخنگوی کمیسیون صنایع مجلس:

قطعی برق خانگی در سال جاری با چند تغییر رویه منتفی است

سخنگوی کمیسیون صنایع مجلس گفت: قطعی برق منازل در سال جاری برخلاف سال‌های گذشته با چند تغییر رویه منتفی است.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، روح‌الله عباسپور با بیان اینکه وزارت نیرو با درنظرگرفتن مشوق‌هایی در حال مدیریت مصرف برق در اوج بار مصرف است به ایرنا گفت: با تدابیر صورت‌گرفته در سال جاری برخلاف سال‌های گذشته، خاموشی و قطعی برق خانگی وجود نخواهد داشت. قطع برق چاه‌های کشاورزی هم تنها به ۴ ساعت محدود شده است.

وی افزود: طبق توافق وزارت نیرو قرار شده از مجموع ۲۴۰ هزار موتور برق،۱۹۰ هزار موتور صرفه‌جویی کنند و در عوض هزینه برق این گروه صفر شود. مدیریت برق ادارات هم با تغییر ساعت کاری صورت گرفت. در بخش صنعت هم قرار شد هفته‌ای یک‌بار از ۱۱ صبح تا ۱۱ شب در شهرک‌های صنعتی خاموشی داده می‌شود.

عباسپور ادامه داد: علاوه بر این شرکت های بزرگ یک ماه و هنگام تعمیرات اساسی و مرخصی سالانه کارگزاران با خاموشی کامل مواجه خواهند شد.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید