1. صنایع
دوشنبه, ۱۴ شهریور ۱۴۰۱ ۱۲:۰۲
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 194759
رب گوجه 800 گرمی به دو دلیل گران شد و به 45 هزار تومان رسید
دبیر انجمن صنایع کنسرو:

رب گوجه 800 گرمی به دو دلیل گران شد و به 45 هزار تومان رسید

دبیر انجمن صنایع کنسرو از قطعی شدن قیمت هر قوطی رب گوجه ۸۰۰ گرمی به ۴۵ هزار تومان بعد از ۴ ماه و به دو دلیل خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، محمد میررضوی با اشاره به پیشنهاد چند ماه پیش وزارت جهاد کشاورزی از تعیین قیمت جدید رب گوجه فرنگی بعد از چهار ماه خبر داد و گفت: تولید کنندگان باید قیمت‌های جدید را در سامانه جامع تجارت با تعیین برند درج کنند تا با تایید سازمان حمایت، قیمت‌ها در سامانه ۱۲۴ نیز اعلام شود.

وی ادامه داد: گرانی قیمت گوجه و هزینه‌های تولی، دلیل افزایش قیمت رب گوجه بود و انتظار می‌رفت قیمت گوجه کاهش پیدا کند اما این اتفاق نیفتاد و با وجود در اوج بودن تولید، قیمت هر کیلو گوجه در کارخانه ۴۲۰۰ تومان است. البته درخواست انجمن، قیمت ۵۴ هزار تومانی رب گوجه بود اما قرار شد فعلا با دولت همکاری و قیمت ۴۵ هزار تومان شود.

میر رضوی همچنین با اشاره به پیگیری درباره قیمت تن ماهی گفت: شرکت های تولید کننده این محصول در حاشیه زیان هستند و تقریبا نیمه تعطیل شده‌اند. بیشتر خطوط هم با ظرفیت ۱۰ تا ۲۰ درصدی فعالیت می‌کنند. بنابراین انتظار می رود قیمت تن ماهی هر چه زودتر تعیین شود و مانند رب گوجه چند ین ماه طول نکشد.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید