1. شرکت ها
یکشنبه, ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ ۱۳:۳۷
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 205083
پاسخ ایران خودرو به فروش بی ضابطه خودرو به کارکنان شرکت های تابعه

پاسخ ایران خودرو به فروش بی ضابطه خودرو به کارکنان شرکت های تابعه

ایران خودرو درباره فروش بی ضابطه محصولات به کارکنان شرکت های تابعه، توضیح داد و مدعی شد این رویه از گذشته هم وجود داشت.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، ایران خودرو در واکنش به اعطای حواله خرید خودرو به کارکنان این شرکت اعلام کرد: تسهیلات در سازمان‌ها و شرکت‌ها به کارکنان به عنوان رکن اصلی فعالیت و تولید اعطا می‌شود و ایران خودرو نیز از این قاعده مستثنی نبوده و حواله خرید خودرو از تسهیلاتی است که از ابتدای تاسیس به کارکنان اختصاص یافته است.

موضوعی که سال‌های گذشته نیز صورت می‌گرفت اما به دلیل اختلاف فعلی کارخانه و بازار مورد توجه افکار عمومی قرار گرفته است. سایر سازمان‌ها نیز طبق موضوع فعالیت تسهیلاتی به کارکنان اعطا می‌کنند.

براساس این گزارش، رئیسی ۱۹ بهمن در جلسه هیات دولت با انتقاد از وزیر صنعت، هرگونه عرضه خارج از ضابطه خودرو از سوی خودروسازان را تخلف دانست و خواستار برخورد با عرضه کنندگان و دریافت کنندگان شد.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

 

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید