
حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا منجر به استعفای مدیرعامل باشگاه شد
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، علی فتحاله زاده پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا در اینستاگرام خطاب به وزیر ورزش اعلام کرد: به دلیل عشق و علاقه مندی به تیم محبوب و عشق هواداران فهیم و قدرشناس استقلال در شرایط بحرانی قبول مسئولیت کردم. متاسفانه به دلیل کتمان حقایق که توسط مدیریت سازمان خصوصی سازی نیز تایید شد با بدهی های غیرقابل باور و کمرشکن روبرو شده و از همان ابتدا در یک برنامه تلویزیونی عنوان کردم به تنهایی قادر به پرداخت این حجم از بدهی ها نیستم.
متاسفانه در این میدان تنها ماندم و چاره ای جز ادامه مقطعی نداشتم تا حداقل تیم دچار سیر نزولی نشود و جایگاه تیم در لیگ حفظ شود. وقتی برای نظر و درخواست سی میلیون هوادار مظلوم استقلال اعتنایی نیست برای چه باید بمانم و با چه انگیزه ای کار کنم؟! با اجازه می روم شاید مدیر بعدی خودی باشد و به استقلال مظلوم کمک شود. در این دو ماه مسئولی نماند که درخواست کمک نکنم ولی دریغ از کمکی که منتج به نتیجه شود. بعضی وقتها با رفتن می توان کمک کرد.
یک ساعت دیرتر برای استقلال خسران بار خواهد بود. لطفا همین امروز مدیر جدید را معرفی کنید. در پایان ضمن عذرخواهی از هوادارن فهیم استقلال و تشکر ویژه از شما بدین وسیله رخصت می طلبم.
بر اساس این گزارش به نظر می رسد با این استعفا موافقت شود. نکته جالب اینکه فتحالهزاده ، نظرات مربوط به نامه استعفا را بسته تا با واکنش احتمالی هواداران روبرو نشود.
تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir
انتهای پیام





