1. شرکت ها
چهارشنبه, ۲۸ تیر ۱۴۰۲ ۰۳:۳۰
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 212440
آغاز عرضه دو محصول چانگان وارداتی سایپا با قیمت 1.1 میلیارد تومانی
با تغییر عوارض واردات خودرو انجام می شود:

آغاز عرضه دو محصول چانگان وارداتی سایپا با قیمت 1.1 میلیارد تومانی

عرضه دو محصول چانگان بعد از تغییر عوارض واردات خودروها از ۵۵ به ۷۰ درصد با قیمت جدید ۱.۱ میلیارد تومانی و از هفته آینده آغاز می شود.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، شورای رقابت درحالی ماه گذشته قیمت چانگان CS 35 پلاس تیپ دو و سه را 849.6 و 904.4 میلیون تومان اعلام کرد که سایپا نیز با محاسبه هزینه های قانونی شامل عوارض شماره گذاری، مالیات، بیمه شخص ثالث و قیمت فروش این خودرو را با اختلاف 260 تا 280 میلیون تومانی منتشر کرد.

بر اساس این گزارش، قیمت های اعلامی سایپا با محاسبه حقوق ورودی 55 درصدی خودروهای سواری تعیین شده بود ولی با ابلاغ حقوق ورودی جدید که توسط هیأت دولت 21 خرداد به تصویب رسید، حقوق ورودی خودروهای سواری تغییر و به 70 درصد رسیده که بر همین اساس قیمت چانگان رشد 65 میلیون تومانی را تجربه کرد.

از قرار معلوم هفته آینده عرضه چانگان وارداتی با قیمت جدید آغاز می شود و اگر تغییرات قیمتی توسط شورای رقابت با لحاظ حقوق ورودی جدید اعمال شود سایپا هزینه های اضافی را به مشتریان برگشت خواهد داد.

آغاز عرضه دو محصول چانگان وارداتی سایپا با قیمت 1.1 میلیارد تومانی

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید