1. شرکت ها
یکشنبه, ۰۱ بهمن ۱۴۰۲ ۱۲:۲۹
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 220421
آزمایش هم برنامه افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها داد

آزمایش هم برنامه افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها داد

هیات مدیره شرکت آزمایش با افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی طبقه سرمایه‌گذاری‌های بلند مدت موافقت کرد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، شرکت آزمایش از موافقت هیات مدیره با افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها خبر داد وبرای دو روز کاری با توقف نماد روبرو شد.

بر اساس این گزارش، "لازما" اعلام کرد: هیات مدیره شنبه ۳۰ دی با حضور کلیه اعضا برگزار و در راستای اصلاح ساختار مالی با استفاده از ظرفیت معافیت‌های مالیاتی قانونی و با توجه به اصلاح استاندارد حسابداری شماره ۱۵، افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها به تصویب رسید.
مقرر شد افزایش سرمایه از طریق تجدید ارزیابی سرمایه‌گذاری‌های بلند مدت و پس از رفع محدودیت‌های موضوع ابلاغی ۷ خرداد سال ۹۹ سازمان بورس، افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی سرفصل زمین و ساختمان انجام شود.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید