1. سایر حوزه ها
دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ ۱۳:۱۴
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 222776
آغاز بررسی گزارش کمیسیون تلفیق از بخش دوم بودجه و جلسات دو نوبته مجلس

آغاز بررسی گزارش کمیسیون تلفیق از بخش دوم بودجه و جلسات دو نوبته مجلس

بررسی گزارش کمیسیون تلفیق از بخش دوم بودجه سال جاری از امروز شروع و جلسات مجلس تا پایان بررسی ها در دو نوبت برگزار خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، جلسه امروز مجلس علاوه بر تصمیم گیری درباره ایرادات شورای نگهبان به ساماندهی اجاره بها املاک مسکونی و طرح دو فوریتی شفافیت قوای سه گانه در مورد گزارش کمیسیون تلفیق از بخش دوم (جداول بودجه) بودجه ۱۴۰۳ را هم بررسی می کنند.

براساس این گزارش، قرار است تا پایان بررسی جداول لایحه بودجه جلسات مجلس در دو نوبت برگزار شود.

گزارش کمیسیون اجتماعی ‎در مورد لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سورفتار و گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد طرح یک فوریتی استفساریه ماده ۴۸ قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۱) و گزارش کمیسیون کشاورزی در مورد طرح استسفاریه جز (۱) بند (الف) ماده (۹) قانون مالیات بر ارزش افزوده از دیگر برنامه های امروز صحن علنی خواهد بود.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید