1. سایر حوزه ها
پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ ۰۳:۳۰
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 222853
کاهش 100 هزار بشکه ای تولید روزانه نفت اوپک با صادرات کمتر سه کشور

کاهش 100 هزار بشکه ای تولید روزانه نفت اوپک با صادرات کمتر سه کشور

تولید نفت اوپک در آوریل ۱۰۰ هزار بشکه در روز کاهش داشت که نشان دهنده صادرات کمتر ایران، عراق و نیجریه است.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس به نقل از رویترز، تولید نفت اوپک در ماه آوریل کاهش یافت که نشان دهنده صادرات کمتر ایران، عراق و نیجریه در بحبوحه ادامه تعهد سایر اعضا به قرارداد تولید اوپک پلاس است.

بر اساس این گزارش، اوپک در ماه آوریل ۲۶.۴۹ میلیون بشکه در روز تولید داشت که ۱۰۰ هزار بشکه پایین‌تر از کل تولید ماه مارس است.

چندین عضو اوپک پلاس کاهش تولید جدیدی را در ژانویه جهت مقابله با ضعف اقتصاد و افزایش عرضه در خارج از این گروه تصویب کردند. این تولیدکنندگان در ماه مارس توافق کردند کاهش تولید را تا پایان ژوئن ادامه دهند.

تولید نفت ایران که از طرح کاهش تولید معاف شده نسبت به اوج ماه مارس کاهش یافته است. ایران در ماه مارس به اندازه نوامبر یعنی بالاترین رقم ۵ سال گذشته تولید داشت.

عراق در ماه مارس متعهد شد صادرات را کاهش دهد تا جبران تولید بالاتر از سهمیه را طبق قرارداد اوپک پلاس کرده باشد اما اطلاعات نشان می‌دهد نتوانسته به این تعهد در ماه گذشته عمل کند. تولید نیجریه هم کاهش یافته و صادرات آن به شدت پایین آمده است.

اوپک ۱۴۰ هزار بشکه در روز تا سهمیه کاهش تولید در آوریل فاصله داشت که به دلیل تولید بیش از اندازه عراق و گابن بود. نیجریه بسیار پایین‌تر از هدف تولید می‌کند. تولید نفت عربستان افزایش یافته و کنگو، گینه استوایی و گابن هم افزایش تولید جزئی داشته‌اند.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید