1. شرکت ها
یکشنبه, ۲۴ تیر ۱۴۰۳ ۰۰:۰۰
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 224333
ادعای واگذاری 25 واحد مسکونی شستا به ثمن بخس در دولت روحانی!

ادعای واگذاری 25 واحد مسکونی شستا به ثمن بخس در دولت روحانی!

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی مدعی واگذاری 25 واحد مسکونی شستا به ثمن بخس در دولت روحانی به افرادی شد که داعیه‌ دار مبارزه با فساد هستند.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، میرهاشم موسوی با بیان اینکه در دولت روحانی یکی از پروژه‌های ایران‌سازه با بیش از ۲۵ واحد آپارتمان به ثمن بخس به افرادی واگذار شد که اکنون برخی از آنها داعیه‌دار مبارزه با فساد هستند، گفت: این واحدهای مسکونی در ولنجک بوده و با قیمت بسیار کمتر از کارشناسی واگذار شد.

بر اساس این گزارش،شستا 27 اردیبهشت در پی قرائت گزارش هیات تحقیق و تفحص مجلس از این هلدینگ و اعلام تخلفات ۱۳ شرکت بورسی و غیر بورسی زیرمجموعه طی سال های ۹۲ تا ۹۹، اعلام کرد: با استقرار دولت و تیم مدیریتی جدید، اقدامات مهمی برای حل و فصل اشکالات و رفع موانع انجام گرفت و منجر به نتیجه شد.

از جمله این اقدامات می توان به رفع تعهد ارزی پتروشیمی غدیر به مبلغ 13 میلیون دلار، لغو احکام ماموریت کلیه ماموران، ضبط ضمانت نامه فروشنده تجهیزات مخابراتی به ارزش 16 میلیون یورو به دلیل عدم ایفای تعهدات قراردادی، انتقال سند مالکیت و اخذ رای خلع ید از ساختمان های فدراسیون فوتبال و باشگاه پرسپولیس در پرونده ویلموتس، فروش کلیه محصولات مشمول در بورس کالا، قطع همکاری با مدیران منصوب شده فاقد صلاحیت حرفه ای و بررسی عملکرد مدیران به صورت نظام مند و مکانیزه در مقاطع سه ماهه و ارایه کارنامه عملکرد هر یک از آنها اشاره کرد.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید