1. شرکت ها
یکشنبه, ۱۳ آبان ۱۴۰۳ ۰۰:۰۰
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 226959
سه شرکت بورسی پیشنهاد افزایش سرمایه 31، 51 و 205 درصدی دادند

سه شرکت بورسی پیشنهاد افزایش سرمایه 31، 51 و 205 درصدی دادند

سه شرکت بورسی از برنامه افزایش سرمایه 31، 51 و 205 درصدی از مطالبات و آورده نقدی، سود انباشته و تجدید ارزیابی دارایی ها خبر دادند.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، سه شرکت سرمایه گذاری سایپا، نصیر ماشین و دارو سازی زاگرس فارمد پارس به ترتیب از برنامه افزایش سرمایه 31، 51 و 205 درصدی از سه محل مطالبات و آورده نقدی، سود انباشته و تجدید ارزیابی دارایی ها خبر دادند.

بر اساس این گزارش، "وساپا" در نظر دارد سرمایه فعلی را از 1.9 به 2.6 هزار میلیارد تومان برساند. افزایش سرمایه این شرکت بورسی از محل سود انباشته به منظور بهبود ساختار مالی و حفظ نقدینگی اعمال خواهد شد.

همچنین "خنصیر" درصدد است سرمایه فعلی را از 172 به 260 میلیارد تومان برساند. افزایش سرمایه این شرکت بورسی از محل سود انباشته اعمال خواهد شد تا صرف اصلاح ساختار مالی شود.

در این میان، "ددام" در نظر دارد سرمایه فعلی را از 115 به 351 میلیارد تومان برساند. افزایش سرمایه این شرکت بورسی از سه محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی، سود انباشته و تجدید ارزیابی دارایی ها به منظور بروز شدن ارقام صورت وضعیت مالی به ارزش منصفانه دارایی ها، بهینه سازی خطوط تولید و افزایش ظرفیت تولیدی، اصلاح ساختار مالی، کاهش ریسک مالی و بهبود سرمایه به کل دارایی ها اعمال خواهد شد.

انتهای پیام

 

۲ دیدگاه

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید
عبدالرسول | ۱ سال پیش
لطفا تکلیف سهم کزغال راروشن کنید ۲۰روزاست صف فروشه لااقل بخاطر زیان بیش ازحد قفل شود تا وَصعیت ان روشن شود
0
0
بی نام | ۱ سال پیش
لعنت بر کسانی که با وعده دروغ پول مردم را بالا کشیدند
0
1