1. سایر حوزه ها
دوشنبه, ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ ۰۰:۰۰
زمان مطالعه: 3 دقیقه
کد خبر: 234773
توصیه و پیشنهاد فعالان سیاسی به پزشکیان برای دیدار با ترامپ در نیویورک !

توصیه و پیشنهاد فعالان سیاسی به پزشکیان برای دیدار با ترامپ در نیویورک !

چند فعال سیاسی، توصیه و پیشنهاداتی به رئیس جمهور مبنی بر انجام دیدار با ترامپ در حاشیه مجمع سالانه سازمان ملل دادند!

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، در آستانه سفر مسعود پزشکیان به نیویورک برای حضور در مجمع سالانه سازمان ملل که سه شنبه انجام می شود و چهارشنبه با سخنرانی وی همراه خواهد بود، برخی چهره‌های سیاسی دیدگاه‌هایی را درباره ابعاد دیپلماتیک این سفر و امکان دیدار با ترامپ، مطرح کردند!

براساس این گزارش، محمد عطریانفر به انتخاب، گفت: اگر پزشکیان موفق به اخذ تأییدات لازم از سوی رهبر انقلاب شود می‌ تواند دیداری مستقیم و بی‌ واسطه با ترامپ در نیویورک داشته باشد. چنین دیداری در صورت برخورداری از پشتوانه رهبری می‌ تواند نقطه‌ عطفی در سنت مذاکراتی ایران با غرب باشد و منافع ملی را تأمین کند. آمریکا نیز در می یابد این مذاکره با تأیید رهبر انقلاب انجام شده و می‌ تواند راهگشا باشد.

علی مطهری نایب‌ رئیس پیشین مجلس نیز گفت: پیشنهاد می شود در جریان این سفر، وزیر خارجه مذاکراتی با سه کشور اروپایی درباره آخرین طرح پیشنهادی ایران انجام دهد. اگر هم ترامپ درخواست ملاقات با پزشکیان را مطرح کند، وی باید با وجود نفاق و دروغ‌گویی‌ های ترامپ این دیدار را به‌ دلیل منافع ملت بپذیرد. شخصیت خودمحور ترامپ و تمایل به ثبت همه چیز به نام خود، ممکن است به سود ایران تمام شود.

غلامحسین کرباسچی دبیر کل حزب کارگزاران سازندگی نیز با اشاره به نقش تاریخی اکبر هاشمی رفسنجانی در پایان جنگ تحمیلی، گفت: پزشکیان باید همان نقش را ایفا کند. به دیدار رهبری برود و اختیار کامل بگیرد. در غیر این صورت، سفر به نیویورک فایده‌ای نخواهد داشت. اگر پزشکیان می‌ خواهد نام نیکی در تاریخ به‌ جا بگذارد، زمان آن فرا رسیده است.

حشمت‌ الله فلاحت‌ پیشه رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دهم هم اعلام کرد: اگر پزشکیان بدون توافقنامه و پروتکل مشخص با ترامپ دیدار کند این اقدام به تحقیر وی خواهد انجامید. افق دیپلماسی ایران و آمریکا به‌ قدری تیره و مبهم است که حتی برگزاری نشستی میان عباس عراقچی و استیو ویتکاف فرستاده ویژه آمریکا نیز به‌ سختی قابل تصور است. برخلاف سفر سال گذشته حسن روحانی این بار کسی به پزشکیان چشمک نمی‌زند.

ابراهیم رضایی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس هم به پزشکیان توصیه کرد سال جاری به نیویورک و سازمان ملل سفر نکند یا در صورت انجام این سفر با توجه به تجربه سال گذشته آن را کوتاه و مختصر برگزار کند.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید