
زمان دو مجمع "فارس" برای انتخاب اعضا و افزایش سرمایه 25 درصدی
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس در پی اتمام سال مالی منتهی به خرداد ، زمان برگزاری مجمع عادی بطور فوق العاده و فوق العاده را به سهامداران اعلام کرد.
بر اساس این گزارش، "فارس" ساعت 9 و 10 دوشنبه 5 مرداد در سالن اجتماعات هتل ارم برای افزایش سرمایه 25 درصدی و انتخاب اعضای هیات مدیره، تصمیم گیری می کند. پخش آنلاین مجمع از آدرس https://mymajma.com در دسترس است.
هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس به منظور بهبود و اصلاح ساختار مالی و کاهش هزینههای مالی و افزایش سودآوری، جبران مخارج سرمایه گذاری انجام شده بابت مشارکت در افزایش سرمایه شرکتهای سرمایهپذیر و سرمایهگذاریهای صورت گرفته، مشارکت در افزایش سرمایه آتی شرکتهای سرمایهپذیر، همچنین بخشی از مخارج صورت گرفته بابت تکمیل و تامین مالی طرحهای در دست اجرا و بهرهمندی از مشوق مالیاتی از محل سود انباشته، سرمایه فعلی را از 100 به 125 هزار میلیارد تومان می رساند.
انتهای پیام
- برچسب
- اخبار بورس
- بورس تهران
- بورس ایران
- سهام






