
دو مجوز و برنامه افزایش سرمایه 60 و 14 درصدی
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، شرکت فولاد سپید فراب کویر از برنامه افزایش سرمایه 14 درصدی از محل سود انباشته خبر داد و تامین سرمایه امید هم مجوز افزایش سرمایه 60 درصدی را از سازمان بورس گرفت و آماده برگزاری مجمع فوق العاده شد.
بر اساس این گزارش، "کویر" در نظر دارد سرمایه فعلی را از 6.3 به 7.2 هزار میلیارد تومان برساند. افزایش سرمایه این شرکت بورسی از محل سود انباشته به منظور پوشش ریسک تامین نقدینگی و تسهیل در تامین مالی طرح های توسعه، اصلاح ساختار مالی، بهبود نسبت مالکانه، جلوگیری از خروج وجه نقد و استفاده از معافیت مالیاتی اعمال خواهد شد.
همچنین "امید" سرمایه فعلی را از 2.17 به 3.4 هزار میلیارد تومان می رساند. افزایش سرمایه این شرکت بورسی از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی، افزایش نسبت توانگری مالی و ظرفیت پذیرش حجم تعهدات و به تبع آن توسعه عملیات شرکت صرف می شود.
مجمع فوق العاده می تواند با انجام افزایش سرمایه از 3.4 به 4 هزار میلیارد تومان از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی موافقت و اختیار عملی کردن آن را به مدّت 2 سال به هیات مدیره تفویض کند تا پس از أخذ مجوز از سازمان نسبت به عملی شدن آن اقدام شود.
انتهای پیام
- برچسب
- اخبار بورس
- بورس تهران
- بورس ایران
- سهام








