
پیش بینی ماسک از حذف تلفن همراه و سیستمعامل تا 5 سال آینده
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، ایلان ماسک شایعات مربوط به ساخت گوشی X را رد کرد و گفت: ورود به این حوزه بی معنی است چرا که پیش بینی می شود تلفن همراه های امروزی تنها ۵ تا ۶ سال دیگر دوام خواهند داشت. همچنین برنامه ها و سیستمعامل تا ۵ سال آینده منسوخ می شود.
وی افزود: قرار نیست یک گوشی در مفهوم سنتی در آینده وجود داشته باشد. آنچه به عنوان موبایل امروزه استفاده می شود به یک گره لبه (Edge Node) برای استنتاج هوش مصنوعی تبدیل خواهد شد و دیگر سیستم عامل و اپلیکیشنی وجود نخواهد داشت.
تنها محتواهای تولید شده طی همین بازه زمانی یا حتی زودتر، توسط هوش مصنوعی وجود خواهد داشت و تمام نیازهای کاربر توسط یک هوش مصنوعی بسیار قدرتمند برآورده می شود. صفحه نمایش و صدا در مدل های آتی اهمیت خواهد داشت تا بیشترین میزان استفاده از هوش مصنوعی فراهم شود. این روند منجر میشود نیاز به انتقال داده به سرورها به حداقل برسد.
انتهای پیام
- برچسب
- اخبار بورس
- بورس تهران
- بورس ایران
- سهام





