1. سایر حوزه ها
یکشنبه, ۱۱ آبان ۱۴۰۴ ۱۰:۰۳
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 235880
رسایی: معاون اول پزشکیان و 50 مدیر بازنشسته باید برکنار شوند

رسایی: معاون اول پزشکیان و 50 مدیر بازنشسته باید برکنار شوند

نماینده مجلس با انتقاد از قالیباف، خواهان برکناری معاون پزشکیان به دلیل دو تابعه بودن فرزند و 50 مدیر بازنشسته شد!

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، حمید رسایی که همچنان با موضع گیری های حاشیه دار به یکی از نمایندگان خبرساز تبدیل شده، ادامه حضور محمدرضا عارف در مقام معاون اول رئیس جمهوری را غیرقانونی دانست و با تذکر دوباره به محمدباقر قالیباف، گفت: 6 ماه قبل این موضوع اعلام شد اما بدون اعلام موضع و درست یا نادرست بودن موضوع، فقط با سکوت و رد شدن رئیس مجلس همراه بود. 

وی ادامه داد: حضور عارف در سمت معاون اول رئیس جمهور به دلیل تابعیت دوگانه و مضاعف فرزند وی ( آلمان)، غیرقانونی است. این موضوع مورد تایید وزارت اطلاعات هم قرار گرفته است . بنابراین هیات رئیسه و مجلس باید به وظیفه قانونی و اعمال ماده 234 عمل کند و باید طی 10 روز به نتیجه برساند.

رسایی افزود: همچنین 50 مدیر دولتی، بازنشسته بوده و طبق قانون امکان ادامه فعالیت را ندارند. مجوز پزشکیان برای بکارگیری برخی بازنشستگان در دولت هم یک ساله بوده و چند ماه از اعتبار گذشته و دیگر اعتبار ندارد.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید