1. شرکت ها
چهارشنبه, ۲۱ آبان ۱۴۰۴ ۰۰:۰۰
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 236154
آغاز پذیره‌ نویسی جدیدترین صندوق طلا از شنبه آینده با نماد "نگین"

آغاز پذیره‌ نویسی جدیدترین صندوق طلا از شنبه آینده با نماد "نگین"

پذیره‌نویسی جدیدترین صندوق طلای قابل معامله با نماد "نگین" از شنبه به عنوان اولین صندوق طلای تامین سرمایه خلیج فارس آغاز می شود.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، صندوق "طلا زردیس خلیج فارس" با دریافت مجوز سازمان بورس و بورس کالا، آماده پذیره نویسی اولیه ۲۰۰ میلیارد تومانی از شنبه آینده شد تا فرصتی جدید برای سرمایه‌گذاری غیرمستقیم عموم سرمایه‌گذاران در بازار طلا فراهم شود.

براساس این گزارش، ارزش اسمی هر واحد صندوق با نماد "نگین" 1000 تومان بوده و حداقل سرمایه گذاری هم100 هزار تومان بوده و سرمایه‌گذاران می‌توانند برای خرید واحدهای این صندوق از شنبه با جستجوی نماد "نگین" در تمام کارگزاری‌های بورس (پس از ثبت‌نام در سامانه سجام و دریافت کد بورسی) به صورت آنلاین در این پذیره‌نویسی شرکت کنند.

ویژگی متمایز صندوق طلای نگین، مدیریت توسط شرکت تامین سرمایه خلیج فارس با سابقه مدیریت صندوق‌های متنوعی از جمله صندوق‌های سهامی "خلیج" و "پتروفارس"، صندوق‌های درآمد ثابت "نخل، "ساحل" و… بوده که برای اولین بار با تاسیس صندوق نگین، دامنه خدمات را به حوزه طلا نیز گسترش می‌دهد.

هدف اصلی این صندوق کسب سود از طریق سرمایه‌گذاری در گواهی‌های سپرده طلا و سایر ابزارهای مبتنی بر شمش طلا و حتی نقره است که امکان بهره‌مندی از بازدهی این بازار را بدون دغدغه‌های نگهداری فیزیکی و یا تقلبی بودن آن فراهم می‌کند.

صندوق‌های سرمایه‌گذاری طلا به دلیل نقدشوندگی بالا، معافیت مالیاتی و سهولت در خرید و فروش به عنوان یکی از ابزارهای محبوب سرمایه‌گذاران برای پوشش در برابر تورم و تنوع‌بخشی به سبد دارایی‌ها شناخته می‌شوند.

صفحه اینترنتی صندوق نگین به آدرس pgibc.ir/negin برای کسب اطلاعات بیشتر در دسترس سرمایه‌گذاران قرار دارد.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید