1. شرکت ها
چهارشنبه, ۲۶ آذر ۱۴۰۴ ۰۰:۰۰
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 237056
تصمیم مبهم هیات واگذاری برای عرضه 53 درصد از سهام "آلومینا" + چند مصوبه جدید

تصمیم مبهم هیات واگذاری برای عرضه 53 درصد از سهام "آلومینا" + چند مصوبه جدید

قیمت پایه هر سهم و شرایط واگذاری 53 درصد سهم شرکت آلومینای ایران درحالی پیش از این تصویب شده بود دوباره در هیات واگذاری مطرح و موحب ابهام شد!

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، آخرین جلسه هیات واگذاری دوشنبه به ریاست علی مدنی‌زاده وزیر اقتصاد و 10 دستور کار برگزار شد که قیمت پایه هر سهم و شرایط واگذاری 53 درصد سهم شرکت آلومینای ایران، تصویب شد اما این در حالی است که اوایل آذر، سهام "آلومینا" توسط همین هیات تعیین شده بود (قیمت پایانی روز قبل از عرضه بعلاوه 100 درصد به شرط آنکه از 21.7 هزار میلیارد تومان کمتر نباشد).

از سوی دیگر در مصوبه جدید هم خبری از عدد و رقم و شرایط واگذاری نیست و معلوم نیست چرا خبر تصویب قیمت این بلوک دوباره و بدون اعلام رقم جدید یا همان قیمت قبلی از سوی سازمان خصوصی سازی منتشر شده است؟ 

31 خرداد سال جاری هم این بلوک 53 درصدی با ارزش پایه بیش از 17 هزار و 46 میلیارد تومانی و به صورت 50 درصد نقد روانه میز فروش شد اما بی نتیجه ماند. 

به هر حال تعیین قیمت پایه مزایده جایگاه سوخت شماره 55 قصر شیرین، صلاح اساسنامه فولاد غدیر نی‌ریز، پیشنهاد درج شرکت بهره‌برداری از شبکه‌های آبیاری و زه‌کشی تهران در فهرست واگذاری ها و تعیین تکلیف جایگزینی تضامین سازمان تامین اجتماعی خریدار شرکت پالایشگاه امام در بانک ملت از دیگر مصوبات و دستور جلسه هیات واگذاری بود.

تصمیم‌گیری درباره تصویب قیمت پایه و شرایط واگذاری 100 درصد سهام شرکت گسترش معادن و صنایع معدنی طلای زرشوران متعلق به ایمیدرو هم جلسه‌ بعد موکول شد.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید