
رایزنی ترامپ و شی درباره ایران و.../ سفر نماینده ویژه پزشکیان به پکن!
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، ترامپ بعد از تماس تلفنی امروز با رئیس جمهور چین درباره موضوعات مطروحه، اعلام کرد: این تماس طولانی و کاملی بود که موضوعات مهم بسیاری از جمله تجارت، امور نظامی، سفر ماه آوریل به چین، تایوان، جنگ روسیه و اوکراین، وضعیت فعلی ایران، خرید نفت و گاز توسط چین از آمریکا، بررسی افزایش خرید محصولات کشاورزی بیشتر توسط چین ، تحویل موتور هواپیما و بسیاری از موضوعات دیگر.
وی ادامه داد: همه موارد بسیار مثبت بودند و مورد بحث قرار گرفتند. رابطه با چین و رابطه شخصی، بسیار بوده و هر دو میدانیم حفظ این رابطه چقدر مهم است. طی سه سال آینده حضور در کاخ سفید، نتایج مثبت زیادی با رئیس جمهور شی به دست خواهد آمد!
براساس این گزارش، کاظم غریب آبادی معاون حقوقی و بینالمللی وزارت خارجه هم بهعنوان نماینده ویژه پزشکیان و برای رایزنی با مقامات عالیرتبه چین، عازم پکن شده است!
انتهای پیام
- برچسب
- اخبار بورس
- بورس تهران
- بورس ایران
- سهام






