1. شرکت ها
سه شنبه, ۰۵ خرداد ۱۴۰۵ ۱۰:۱۱
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 240028
آغاز گرانی 29 تا 40 درصدی محصولات لبنی شرکت های بورسی + اعلام اثر

آغاز گرانی 29 تا 40 درصدی محصولات لبنی شرکت های بورسی + اعلام اثر

نرخ فروش انواع محصولات لبنی شرکت پگاه خراسان از امروز و با مجوز هیات مدیره، 29 تا 40 درصد افزایش یافت.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، شرکت پگاه خراسان که زیرمجموعه 66.6 درصدی هلدینگ شیر محسوب می شود از افزایش 29 تا 40 درصدی نرخ فروش انواع محصولات لبنی خبر داد که از امروز اعمال می شود.

بر اساس این گزارش، "غشان" اعلام کرد: با توجه به ابلاغ افزایش بهای شیر خام ( صورت جلسه 29 اردیبهشت کارگروه امنیت غذایی و تنظیم بازار کالاهای کشاورزی) و نیز افزایش بهای اقلام بسته بندی، سایر مواد اولیه، افزایش هزینه های سربار شامل هزینه های نیروی انسانی، انرژی و .... ، قیمت محصولات بر اساس حاشیه سود و در رعایت دستورالعمل های سازمان حمایت و مصوبه هیات مدیره شرکت در برخی گروه محصولات افزایش یافته است.

افزایش صورت گرفته در گروه محصولات مختلف بر اساس حاشیه سود و تغییرات قیمتی قبلی، متفاوت از هم هستند. در خصوص نسبت فروش 69 درصدی محصولات به فروش کل، 31 درصد الباقی در دو گروه فروش صادراتی و فروش سازمانی قرار می گیرد و قیمت فروش آنها شناور بوده و با تغییر نرخ ارز در بازار افزایش و یا گاهاً کاهش خواهد داشت و اثرات مالی احتمالی آن کمتر از 10 درصد در فروش کل شرکت است.

آغاز گرانی 29 تا 40 درصدی محصولات لبنی شرکت های بورسی + اعلام اثر

بورس پرس در بله ble.ir/boursepress

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید