
سود دو پالایشگاه و یک شرکت 115 تا 170 درصد افزایش یافت/ افت 9 درصدی
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، صورت های مالی حسابرسی نشده سه ماهه و نیمه نخست سال جاری چهار شرکت پالایشگاه بندرعباس، پالایشگاه شیراز، سرمایهگذاری مسکن شمال غرب و گروه مالی مِهرگان تأمین پارس، بررسی شد.
بر اساس این گزارش، "شبندر" در عملکرد سه ماهه منتهی به خرداد بالغ بر 266.6 میلیارد تومان درآمد عملیاتی محقق کرد و نسبت به مدت مشابه سال قبل، رشد 85 درصدی را تجربه کرد.
این شرکت بورسی 36.4 هزار میلیارد تومان سود خالص شناسایی کرد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، نشان از رشد 115 درصدی دارد. سود هر سهم هم از 414 به 889 ریال افزایش یافت.
"شراز" در عملکرد سه ماهه منتهی به خرداد بالغ بر50.9 هزار میلیارد تومان درآمد عملیاتی محقق کرد و نسبت به مدت مشابه سال قبل، رشد 123 درصدی را تجربه کرد.
این شرکت بورسی 5.2 هزار میلیارد تومان سود خالص شناسایی کرد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، نشان از رشد 167 درصدی دارد. سود هر سهم هم از 1783 به 4760 ریال افزایش یافت.
"ثغرب" در عملکرد 9 ماهه منتهی به خرداد بالغ بر 365.3 میلیارد تومان درآمد عملیاتی محقق کرد و نسبت به مدت مشابه سال قبل، رشد 333 درصدی را تجربه کرد.
این شرکت فرابورسی 5.4 میلیارد تومان سود خالص شناسایی کرد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل با 6 میلیارد تومان، نشان از افت 9 درصدی دارد. سود هر سهم هم از 25 به 23 ریال کاهش یافت.
"مهرگان" در عملکرد سه ماهه منتهی به خرداد بالغ بر 120.6 میلیارد تومان درآمد عملیاتی محقق کرد و نسبت به مدت مشابه سال قبل، رشد 129 درصدی را تجربه کرد.
این شرکت بورسی 91.6 میلیارد تومان سود خالص شناسایی کرد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، نشان از رشد 170 درصدی دارد. سود هر سهم هم از 9 به 25 ریال افزایش یافت.
بورس پرس در بله : ble.ir/boursepress
انتهای پیام
- برچسب
- اخبار بورس
- بورس تهران
- بورس ایران
- سهام




