
آغاز عرضه جدید خودروهای وارداتی با بلوکه 500 میلیونی در حساب وکالتی
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، مهدی تقدسی از آغاز مرحله جدید عرضه خودروهای وارداتی از چهارشنبه هفته جاری خبر داد و به صدا و سیما، گفت: در این مرحله برند های تویوتا، مزدا، نیسان و BYD در فهرست عرضه قرار دارند. اطلاعات مدل های قابل عرضه از طریق بخش "ثبت نام بزودی" در دسترس متقاضیان قرار می گیرد.
وی افزود: مدل های جدید نیز به این فهرست اضافه می شود. متقاضیان برای حضور در این مرحله باید ۵۰۰ میلیون تومان را در حساب وکالتی مسدود کنند. فرآیند مسدودسازی وجه از شنبه آغاز و تا چهارشنبه انجام می شود و ثبت سفارش نیز تا جمعه از طریق سایت autonovin.ir ادامه خواهد داشت.
مبلغ مسدود شده در حساب متقاضیان از ۳۱ مرداد ماه آزاد خواهد شد. افراد پیش از مسدود کردن وجه، حتماً شرایط عرضه و مدل های قابل انتخاب را به دقت بررسی کنند.
بورس پرس در بله : ble.ir/boursepress
انتهای پیام
- برچسب
- اخبار بورس
- بورس تهران
- بورس ایران
- سهام









