1. شرکت ها
یکشنبه, ۰۱ شهریور ۱۴۰۵ ۰۹:۵۶
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 241992
دو محصول زیرمجموعه "خبهمن" گران شد / پیش بینی رشد فروش

دو محصول زیرمجموعه "خبهمن" گران شد / پیش بینی رشد فروش

شرکت بهمن دیزل از اعلام قیمت جدید دو محصول خبر داد و رشد 1.4 هزار میلیارد تومانی رشد کل فروش را پیش بینی کرد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، شرکت بهمن دیزل که 82 درصد سهام آن در اختیار گروه بهمن قرار دارد از اعلام قیمت جدید دو محصول خبر داد و رشد 1.4 هزار میلیارد تومانی رشد کل فروش را پیش بینی کرد.

بر اساس این گزارش، "خدیزل" اعلام کرد: قیمت محصولات شرکت 31 مرداد به سازمان حمایت( بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده، بیمه، مالیات و عوارض شماره گذاری) طبق فایل پیوست اعلام شد. فروش دو محصول در 5 ماهه سال از نظر تعداد و مبلغ فروش 2 و 5 درصد سهم کل فروش را به خود اختصاص داده و پیش بینی می شود در پایان سال، فروش محصولات از نظر تعداد و مبلغ فروش 10 و 25 درصد سهم کل فروش سال 1405 را پوشش دهد.

ضمناً پیش بینی می شود افزایش قیمت محصولات باعث رشد فروش شرکت بمیزان 1.4 هزار میلیارد تومان در پایان سال گردد اما بدلیل افزایش عوامل تشکیل دهنده قیمت تمام شده محصولات، قیمت ها اثر قابل توجهی در سود (زیان) پیش بینی شده سال 1405 شرکت، نسبت به آخرین اطلاعات منتشره در سامانه کدال ندارد.

بورس پرس در بله : ble.ir/boursepress

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید