1. شرکت ها
سه شنبه, ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ ۱۲:۵۶
زمان مطالعه: 4 دقیقه
کد خبر: 242736
اولین مجمع "تابان" بعداز حضور در بورس با تقسیم سود 61 تومانی + زمان واریز

اولین مجمع "تابان" بعداز حضور در بورس با تقسیم سود 61 تومانی + زمان واریز

اولین مجمع سالانه "تابان" بعد از حضور در بورس برگزار و ضمن تصویب صورت های مالی، مقرر شد 61 تومان سود به هر سهم توزیع شود.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، اولین مجمع سالانه گروه پتروشیمی تابان فردا بعد از عرضه اولیه 2 درصدی سهام در نهم شهریور ، امروز با حضور اکثریت سهامداران در محل ساختمان شرکت بورس برگزار شد.

بر اساس این گزارش در این مجمع پس از قرائت گزارش عملکرد هیات مدیره مربوط به سال مالی منتهی به اردیبهشت 1405 و نظر حسابرس و بازرس قانونی شرکت، صورت های مالی تصویب و به پیشنهاد هیات مدیره مقرر شد از 873 ریال سود محقق شده هر سهم، 610 ریال معادل 70 درصد سود نقدی توزیع شود.

سود سهامداران حقیقی، صندوق‌های سرمایه‌گذاری، سبدگردان‌ها و سهامداران حقوقی سجامی دارای یک تا ۲.۹ میلیارد سهم ۲۹ مهر به حساب معرفی شده واریز می‌شود.سود سهامداران غیر سجامی نیز از اول تا ۳۰ آذر با ارائه کارت ملی و اعلام کد بورسی و مراجعه به کلیه شعب بانک ملت قابل دریافت است.

سهامدارانی که به هر دلیل امکان دسترسی و مراجعه به شعب بانک ملت را ندارند از ۱۶ دی ماه با درخواست کتبی و ارسال مشخصات حساب بانکی به واحد امور سهام شرکت نسبت به دریافت سود سهام اقدام کنند.

همچنین سود سهامداران حقیقی، صندوق‌ های سرمایه‌گذاری، سبدگردان‌ها و سهامداران حقوقی سجامی دارای ۳ میلیارد سهم و بیشتر ۲۰ دی ماه به حساب اعلامی واریز می‌شود. سود سهامداران غیر سجامی از ۳۰ دی ماه با درخواست کتبی و ارسال مشخصات حساب بانکی به واحد امور سهام پرداخت خواهد شد.

موارد و نکات مطرح شده در مجمع:

- ارزش بازار تابان تا روز توقف نماد ۵۷۸ هزار میلیارد تومان بود، در حالی که ارزش پورتفوی بورسی شرکت ۵۹۵ هزار میلیارد تومان است.

- بهای تمام‌شده سرمایه‌گذاری‌ها ۴۸ هزار میلیارد تومان اعلام شد. بهای تمام‌شده شرکت‌های خارج از بورس معادل ۳۴ هزار میلیارد تومان و ارزش روز این شرکت‌ها طبق گزارش ارزش‌گذار، ۴۴۵ هزار میلیارد تومان محاسبه شده است.

- پتروپالایش کنگان در مرحله بهره‌برداری آزمایشی واحد HDPE قرار دارد و پتروپالایش دهران نیز بخش نخست NGL3100 و واحد تقویت فشار را در حال بهره‌برداری دارد. بهره‌برداری از واحد الفین کنگان، آخرین حلقه مفقوده زنجیره خوراک شرکت است.

- طبق زمان‌بندی ارائه‌ شده، واحد SWING HDPE/LLDPE نگاه ماهستان کنگان تا پایان سال و توسعه مکران و پالایشگاه نفتای فراسکو عسلویه تا پایان سال ۱۴۰۶ تکمیل می‌شود. واحدهای پلیمری دهران-PP و نیروگاه‌های دهران و کنگان در بازه نیمه دوم ۱۴۰۵ تا ۱۴۰۷ به مدار بهره‌برداری خواهند رسید.

- سود شرکت ملی نفتکش بالغ بر ۴۰ هزار میلیارد تومان بوده اما به دلیل عدم امکان وصول مطالبات، بخش محدودی از این سود در شرکت نفتکش تقسیم شد. تابان امیدوار است با پیگیری‌ها، مطالبات شرکت وصول شود و سود باقیمانده نیز از طریق برگزاری مجمع دیگری در شرکت نفتکش تقسیم شود.

- تابان در مجموع ۱۳ پروژه در زیرمجموعه‌ها دارد که در مراحل مختلف پیش‌راه‌اندازی، راه‌اندازی آزمایشی و اجرا قرار دارند. واحد الفین پترو پالایش کنگان با ظرفیت حدود یک میلیون تن در مرحله بهره‌برداری آزمایشی قرار دارد و واحد HDPE این مجموعه نیز در مرحله پیش‌راه‌اندازی است.

- در پتروپالایش دهران، بخش نخست NGL3100 و واحد تقویت فشار به بهره‌برداری رسیده و تولید و فروش آغاز شده است. پروژه‌های یوتیلیتی و مخازن بخش های ۲ و ۳ کنگان و سروش مهستان نیز در برنامه توسعه و بهره‌برداری قرار دارند.

- تابان در سال مالی منتهی به ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ حدود ۳۵ هزار میلیارد تومان درآمد عملیاتی و ۲۶ هزار میلیارد تومان سود خالص داشته است. درآمد عملیاتی شرکت در این دوره ۴۱ درصد افزایش یافته است.

- سرمایه فعلی تابان ۳۰ هزار میلیارد تومان است و هیئت‌مدیره حداقل افزایش سرمایه ۱۰۰ درصدی را در دستور کار دارد. مقدمات این افزایش سرمایه پس از مجمع پیگیری خواهد شد.

- هیئت‌مدیره پیشنهاد تقسیم ۷۰ درصد سود خالص معادل ۶۱۰ ریال برای هر سهم را به مجمع ارائه کرده است.

- در خصوص بدهی‌های ارزی گروه با توجه به یکسان سازی نرخ ارز طبق تصمیم بانک مرکزی ۱۵ دی ماه ۱۴۰۴ مبنی بر تغییر نرخ ارز تالار اول به نرخ تالار دوم بر وضعیت ارزی گروه در گزارش حسابرس، هیئت مدیره تابان برای تسریع در بازپرداخت بدهی‌های ارزی به دلیل افزایش نرخ دلار و یورو اقدامات لازم در دستور کار قرار می دهد.

بورس پرس در بله : ble.ir/boursepress

انتهای پیام

 

    دیدگاه ها

    شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



    کد امنیتی کد جدید