1. صنایع
یکشنبه, ۲۶ مهر ۱۴۰۵ ۰۰:۰۰
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 243344
برآورد نماینده مجلس از بازسازی پالایشگاه‌ ها و ورود گاز بیشتر به مدار تولید

برآورد نماینده مجلس از بازسازی پالایشگاه‌ ها و ورود گاز بیشتر به مدار تولید

رئیس کمیسیون انرژی مجلس، گفت: با بازگشت حدود ۱۰۰ میلیون متر مکعب گاز به مدار تولید، انتظار می‌ رود از دی ماه حجم بیشتری از گاز وارد مدار شود.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، موسی احمدی با اشاره به سفر حمید بورد سرپرست وزارت نفت به عسلویه، اعلام کرد: دغدغه‌ های مسئولان و مردم درباره تأمین سوخت زمستانی و گاز مورد نیاز مناطق سردسیر و همچنین خسارت‌ های وارد شده به پالایشگاه‌ها در جریان جنگ مورد بررسی قرار گرفت.

عملیات های آواربرداری انجام شده و گزارش‌ هایی نیز درباره روند بازسازی پالایشگاه‌ ها واصل شد. بورد پیش‌تر مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران بود و برخی از قراردادها و پیمان‌های مربوط به بازسازی نیز در زیرمجموعه وی منعقد شد. وزارت نفت فعالانه در حال انجام وظایف و پیگیری امور مربوط به مجموعه‌ ها است.

تمام تلاش و توان بکار گرفته‌ شده تا پالایشگاه‌ ها در سریع‌ ترین زمان ممکن بازسازی و به مدار بهره‌برداری برسند. جلسات و بازدیدهای میدانی مناسبی از تمامی مرحله ها و واحدهایی که دچار آسیب، انجام شد. پس از بازدید از پالایشگاه‌ها و مجتمع‌ های پتروشیمی، نشست‌ هایی با مدیران عامل و پیمانکاران برگزار و در این جلسات، گزارش‌ هایی درباره میزان آواربرداری و پیشرفت عملیات بازسازی هر یک از مجموعه‌ها ارائه شد.

با توجه به گزارش‌ ها درباره روند بازسازی‌ ها و حدود ۱۰۰ میلیون مترمکعب گاز به مدار وارد شده و تا اوایل دی‌ ماه، میزان بیشتری نیز وارد خواهد شد.

بورس پرس در بله : ble.ir/boursepress

انتهای پیام

 

    دیدگاه ها

    شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



    کد امنیتی کد جدید