1. بورس ها
سه شنبه, ۰۵ آبان ۱۴۰۵ ۰۰:۰۰
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 243596
سران قوا واگذاری امتیاز واردات خودرو در بورس کالا را اجباری کرد/ تعیین تعرفه ها

سران قوا واگذاری امتیاز واردات خودرو در بورس کالا را اجباری کرد/ تعیین تعرفه ها

سران قوا ضمن تصویب تعرفه واردات خودروهای بنزینی و هیبریدی، دولت را ملزم به واگذاری امتیاز واردات در بورس کالا کرد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، تعرفه واردات خودروهای بنزینی و هیبریدی وارداتی با تأمین ارز از هر محل در سال ۱۴۰۵ و واردات خودرو از مناطق آزاد به سرزمین اصلی (طبق مواد ۹۱ و ۹۲ ضوابط اجرایی قانون بودجه سال جاری) به استثنای خودروهای تمام‌برقی را ۱۰۰ درصد تعیین و تصویب کرد.

بر اساس این گزارش، تعرفه واردات خودروی وارداتی به مناطق آزاد برای خودروهای بنزینی و هیبریدی به استثنای خودروهای تمام‌برقی ۶۰ درصد تعیین شده است. منابع حاصل از افزایش تعرفه گمرکی واردات خودرو به خزانه‌داری کل واریز می‌شود.

دولت مکلف شده نسبت به واگذاری سهمیه واردات خودرو و دیگر گروه های کالایی (به تشخیص دولت) فقط از طریق واگذاری امتیاز واردات در بورس کالا اقدام کند.

درآمد حاصل از افزایش حقوق ورودی واردات خودرو تا سقف ۱۵۰ هزار میلیارد تومان به تأمین منابع افزایش اعتبار کالابرگ تخصیص داده می‌شود.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید