1. شرکت ها
شنبه, ۰۹ آبان ۱۴۰۵ ۰۰:۰۰
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 243673
وقفه تولید زیرمجموعه "تابان" با محدودیت‌ در ذخیره‌سازی محصولات

وقفه تولید زیرمجموعه "تابان" با محدودیت‌ در ذخیره‌سازی محصولات

گروه پتروشیمی تابان فردا از وقفه در تولید شرکت زیر مجموعه با محدودیت‌های عملیاتی در ذخیره‌سازی محصولات گروه LPG خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، گروه پتروشیمی تابان فردا از وقفه در تولید شرکت فرعی پتروپالایش کنگان با محدودیت‌های عملیاتی در ذخیره‌سازی محصولات گروه LPG خبر داد.

بر اساس این گزارش، "تابان" اعلام کرد: در پی بروز برخی ملاحظات و محدودیت‌های عملیاتی در ذخیره‌سازی محصولات گروه LPG، فعالیت واحد تولیدی شرکت پترو پالایش کنگان( شرکت فرعی) بطور موقت متوقف شده است. سود سهام دریافتی از این شرکت حدود ۱۶ و ۱۰ درصد از کل درآمدهای عملیاتی این شرکت در سال‌های مالی منتهی به ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ بوده و بر اساس پیش‌بینی‌های انجام شده، انتظار می‌رفت این نسبت در سال مالی منتهی به اردیبهشت ۱۴۰۶ به حدود ۲۵ درصد برسد.

اگرچه این سهم از درآمدهای عملیاتی شرکت با اهمیت است اما با توجه به شرایط سیاسی حاکم بر منطقه در زمان تدوین و برآورد بودجه سال مالی ۱۴۰۶، آثار کاهش تولید و سودآوری شرکت‌ها نسبت به روال عادی عملیاتی آنها در پیش‌بینی‌های مالی و صورت سود و زیان شرکت مورد توجه و محاسبه قرار گرفته است.

اکنون شرکت در حال پیگیری و انجام اقدامات لازم جهت رفع موانع موجود و بازگشت هرچه سریع‌تر این واحد به مدار تولید پایدار است.( در صورت رفع محدودیت‌های اشاره شده تنها در مدت ۲۴ ساعت واحدهای تولیدی شرکت قادر هستند به ظرفیت کامل تولید بازگردند).

با این وجود با توجه به نامشخص بودن مدت توقف و زمان راه‌اندازی مجدد آن برآورد دقیق آثار این رویداد بر درآمدهای عملیاتی و عملکرد مالی شرکت تا زمان رفع محدودیت‌های موصوف امکان‌پذیر نیست. پس از راه‌اندازی مجدد واحد تولیدی و مشخص شدن آثار مالی این رویداد، اطلاعات تکمیلی حسب مورد اطلاع رسانی خواهد شد.

بورس پرس در بله : ble.ir/boursepress

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید