1. شرکت ها
شنبه, ۰۹ آبان ۱۴۰۵ ۱۱:۱۴
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 243696
سود 2.4 هزار میلیاردی پالایشگاه بورسی از عرضه اولیه "شتبریز"

سود 2.4 هزار میلیاردی پالایشگاه بورسی از عرضه اولیه "شتبریز"

پالایشگاه تبریز از محل واگذاری 8.2 درصد سهام پتروشیمی تبریز در عرضه اولیه ، 2.4 هزار میلیارد تومان سود شناسایی کرد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، پالایشگاه تبریز که مالک 40.4 درصدی پتروشیمی تبریز بشمار می رود از شناسایی سود 2.4 هزار میلیارد تومانی بابت واگذاری 8.2 درصد سهام در عرضه اولیه "شتبریز" و بازارگردانی خبر داد.

بر اساس این گزارش، "شبریز" اعلام کرد: 6 آبان بیش از ۱۳۵.۷ میلیون سهام شرکت پتروشیمی تبریز در بازار دوم معاملات بورس از طریق عرضه اولیه به عموم و بیش از ۲۷۱.۵ میلیون سهام جهت عرضه به صندوق بازارگردانی با قیمت ۶۵۰۰ تومان واگذار شد.

مجموع عرضه پتروشیمی تبریز بیش از ۴۷.۳ میلیون سهم معادل ۸.۲ درصد بوده که از این محل ۲.۴۸ هزار میلیارد تومان سود عاید این شرکت خواهد شد. اثرات سود و زیانی حاصل از عرضه در عملکرد سال مالی منتهی به اسفند ۱۴۰۵ شرکت لحاظ خواهد شد.

بورس پرس در بله : ble.ir/boursepress

انتهای پیام

 

    دیدگاه ها

    شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



    کد امنیتی کد جدید