
ترامپ: پایان جنگ با ایران زمانی است که آمریکا اعلام کند
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، ترامپ بعد از مشخص شدن نتایج دو انتخابات مجلس نمایندگان و سنا که با شکست سنگین جمهوری خواهان همراه شده به سی بی اس نیوز، اعلام کرد: فاکس نیوز با دعوت از چهره های معارض دموکرات نسبت به این شکست مسئولیت دارد. با این حال دموکرات ها تمایل به همکاری دارند در غیر این صورت هر موضوعی وتو خواهد شد.
پرونده ایران یکی از عوامل شکست جمهوری خواهان بود اما آمریکایی ها به اهمیت عملکرد در این خصوص آگاه هستند. همچنین جنگ زمانی به پایان می رسد که واشنگتن آن را اعلام کند.
مردم با کاری که در مورد ایران انجام میدهم، موافق هستند اما احتمالاً حاضر نبودند با عواقب کوتاهمدت و اولیه یعنی افزایش قیمت بنزین کنار بیایند. این موضوع را درک میکنم اما با آن موافق نیستم.
فعلا" برنامه فوری برای حمله به ایران نیست و نیاز به اقدام بررسی خواهد شد . هنوز مأموریت در ایران را به پایان نرسیده و ممکن است این کار را انجام دهیم و یا ندهیم.
بورس پرس در بله : ble.ir/boursepress
انتهای پیام
- برچسب
- اخبار بورس
- بورس تهران
- بورس ایران
- سهام










