1. دیگر رسانه ها
چهارشنبه, ۱۰ خرداد ۱۳۹۶ ۱۷:۴۸
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 51328
توصیه سخنگوی قوه قضاییه به سخنگوی دولت درباره حصر

توصیه سخنگوی قوه قضاییه به سخنگوی دولت درباره حصر

سخنگوی قوه قضاییه در واکنش به رسانه‌ای شدن ماجرای حصر گفت: به سخنگوی دولت توصیه می کنم به آقایان هشدار دهد مکانیزم شورای عالی امنیت ملی را در این باره رعایت کنند.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس به نقل از خبر آنلاین، غلامحسین محسنی اژه‌ای در بخشی از نشست خبری با خبرنگاران در پاسخ به سوال هشدار رئیس قوه قضاییه درباره مسایل مربوط به حصر را شنیدیم،سخنگوی دولت هم گفت این مسایل باید در شورای عالی امنیت ملی بحث شود. مرجع نهایی در مورد تصمیم گیری چیست؟ گفت:این که نوبخت گفت باید مسایل در شورای عالی امنیت ملی طرح شود، درست است ولی تا زمانی که این مسایل خارج از شورا مطرح نشده باشد، ولی طبیعتا وقتی دیگران می پردازند، طبیعی است پاسخ آنها داده شود.

وی افزود: شورای عالی امنیت ملی در سال 89 حصر را تصمیم گرفت. اینطور نبود که بلافاصله حصر انجام شود.اگر شورا تصمیم نگرفته بود حتما قوه قضاییه وارد می شد الان هم تا زمانی مصوبه شورا برقرار است، وارد نمی شود. کسی هم نمی تواند با جوسازی و اقدامات پوپولیستی فشار بیاورد.

اژه‌ای ادامه داد: به نوبخت توصیه می کنم به آقایان هشدار دهد مکانیزم شورای عالی امنیت ملی را در این باره رعایت کنند. طبیعتا تا زمانی که مصوبه باقی است قوه قضاییه وارد نمی شود و بعداز آن ما وارد می شویم.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید