1. شرکت ها
چهارشنبه, ۲۹ آذر ۱۳۹۶ ۱۳:۳۸
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 70425
3 مدل کامیون‌ رنو در ایران تولید می شود

3 مدل کامیون‌ رنو در ایران تولید می شود

مدیرعامل و قائم مقام شرکت آریادیزل از تولید کامیون‌های رنو در این شرکت خبر دادند و جزئیات آن را تشریح کردند.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس به نقل از دنیای اقتصاد، هیربد جناب‌زاده در مراسم تحویل اولین سری کامیون‌های رنو T گفت: تولید این کامیون ها نشان از اعتماد رنو به گروه فنی آریادیزل دارد.در چند ماه گذشته ازمحصولات جدید رنو در بازار ایران رونمایی و مراحل تولید، ‌اخذ مجوز و شماره‌گذاری را طی کرده‌ایم و امروز اولین‌سری تحویل کامیون‌های مدل تی(T) به ۳ مشتری انجام شد.

وی تاکید کرد: نسل جدید کامیون‌های رنو، از نظر ایمنی و کیفی به‌روزترین کامیون‌های دنیا محسوب می‌شوند، اگرچه به علت کمبود عرضه کیت توسط شرکت رنو در تحویل محصول با تاخیر مواجه شدیم. 

مهدی نیازی قائم‌مقام مدیرعامل شرکت آریادیزل نیز در این مراسم گفت: در سبد محصولات شرکت، ۳ مدل وجود دارد. مدل T کشنده، مدل K برای فعالیت‌های مدل عمرانی و معدنی و مدل C،‌ با کاربری باری است. ما هر سه مدل را به بازار ایران عرضه کرده‌ایم. 

وی افزود: البته تولید را با مدل T ‌آغاز کرده‌ایم زیرا سهم بازار بالاتری را دارد. در فاز بعدی درکمتر از ۵ ماه آینده، مدل C را در داخل تولید می‌کنیم که اولین‌سری آن از خرداد سال آینده به بازار عرضه می‌شود. مدل K به‌صورت کامل وارداتی خواهد بود که در اسفندماه به بازار عرضه خواهد شد.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید