1. بورس ها
شنبه, ۰۷ بهمن ۱۳۹۶ ۱۵:۵۱
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 73666
توضیح مقام مسئول بورس درباره تجمع امروز سهامداران کنتورسازی

توضیح مقام مسئول بورس درباره تجمع امروز سهامداران کنتورسازی

مدیر روابط عمومی و امور بین الملل بورس تهران درباره تجمع امروز تعدادی از سهامداران کنتورسازی و آغاز مرحله دوم خرید سهام توضیح داد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، حمید روح بخش درباره تجمع امروز برخی سهامداران شرکت کنتورسازی ایران در مقابل تالار بورس گفت: با توجه به سابقه رفتار هیجانی تعدادی از سهامداران این شرکت و به منظور حفظ  آرامش بیش از 100 معامله گر شرکت های کارگزاری و تعداد زیادی از سرمایه گذاران حقیقی حاضر در تالار، از ورود این افراد به تالار حافظ ممانعت به عمل آمد و ورود و خروج سایر افراد برای پیگیری فعالیت های اداری با نظارت انتظامات در جریان است.

وی ادامه داد: مرحله دوم خرید سهام "آکنتور" از چهارشنبه گذشته آغاز و تا چهارشنبه این هفته به مدت 6 روز کاری ادامه دارد و سهامدارانی که مایل به فروش سهام هستند باید به کارگزاری های عضو بورس تهران در سراسر کشور مراجعه کرده و دستور فروش حداکثر 3 هزار سهم و فرم تعهد نامه واگذاری سهام را تکمیل کنند.

به گفته روح بخش، در مرحله اول خرید سهام آکنتور بیش از 3 میلیون سهم خریداری شد که بیش از 2000 کد اقدام به فروش کردند و 1426 سهامدار از ترکیب سهامداری این شرکت خارج شدند.

براساس این گزارش، سهامداران کنتورسازی ایران که امروز در مقابل تالار بورس تجمع کرده بودند در بنری خطاب به وزیر اقتصاد و رئیس سازمان بورس اعلام کردند که اقدام به خرید 8 هزار تومانی سهام کرده اند و چگونه با بازخرید ده درصد سهام به قیمت 2 هزار تومانی هر سهم، از حق سهامدار دفاع و مشکل را حل کرده اند.

همچنین تعدادی از سهامداران بعد از تجمع تالار حافظ در مقابل وزارت اقتصاد هم جمع شدند.

توضیح مقام مسئول بورس درباره تجمع امروز سهامداران کنتورسازی

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید