
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران خبر داد:
راه جدید فرار از مالیات طلا و برآورد سهم قاچاق
رئیس اتحادیه طلا و جواهر استان تهران با برآورد سهم طلای قاچاق از بازار گفت: برخی مسافران ترجیح می دهند طلای مورد نیاز را از کشورهای همسایه تهیه کنند که مشمول اخذ مالیات ٩ درصدی هم نباشد.
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس،آیت محمدولی سهم طلای قاچاق از بازار را حدود 20 درصد برآورد کرد و به ایرنا گفت: اخذ مالیات بر ارزش افزوده از طلا و جواهر سبب شده تا این صنعت از رقابت با سایر کشورها باز بماند.
وی افزود: هر چند نمی توان منکر وجود مصنوعات طلای قاچاق در ایران شد اما میزان آن در حدی نیست که برخی رسانه ها و مسئولین بیان می کنند بلکه در بدترین حالت 20 درصد است.
محمدولی گفت: در شرایطی که هر مسافر می تواند ١٥٠ گرم مصنوعات طلا با خود وارد کند، برخی ترجیح می دهند طلای مورد نیاز را از کشورهای همسایه تهیه کنند که مشمول اخذ مالیات ٩ درصدی هم نباشد.
انتهای پیام









