1. دیگر رسانه ها
سه شنبه, ۰۹ مرداد ۱۳۹۷ ۱۹:۱۲
زمان مطالعه: 4 دقیقه
کد خبر: 89951
توصیه فعال سیاسی و همشهری به سردار سلیمانی

توصیه فعال سیاسی و همشهری به سردار سلیمانی

نماینده اسبق چند دوره مجلس و مجلس خبرگان و همشهری سردار سلیمانی درباره مواضع وی برای مقابله با ترامپ نکاتی اعلام کرد و گفت: باید صبر و حوصله، متانت، دوراندیشی، تدبیر و... عمل کنیم

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس ، محمدجواد حجتی‌ کرمانی با انتشار مطلبی در روزنامه شرق اعلام کرد: قاسم سلیمانی به معرفی نیازی ندارد. ایمان و اخلاص و شجاعت و نیز دوری وی از مخاصمه‌ها و موضع‌گیری‌های رایج سیاسی، مشهود عام و خاص است. خدماتی که این رشید مرد در سمت فرماندهی لشکر ثار‌الله (ص) در 8 سال دفاع مقدس کرده و نیز فعالیت‌ها و رشادت‌های چشمگیری که در فرماندهی سپاه قدس در بیرون از مرزها، ازجمله عراق و سوریه و غیره داشته است، زبانزد همه هواداران انقلاب، اعم از ایرانی و غیرایرانی است. 

در شرایط حاد کنونی که از یک‌سو با مشکلات بی‌سابقه اقتصادی و اجتماعی مواجه‌ایم و انسجام ملی در شرایط خطیری قرار گرفته است و از سوی دیگر دشمنان دیرینه انقلاب اسلامی از جمله دولتیان جنگ‌طلب آمریکا و نیز تفاله‌های ناجوانمرد ایرانی آنها، عزم را جزم کردند که آخرین تیرهای آتشین را با هدف نابودی ایران و انقلاب رها کنند

که البته به یاری خدا و درایت رهبری و مسئولان انقلاب، تیر آن ها به سنگ خواهد خورد بر ماست که اعم از لشکری و نظامی و غیرنظامی، ارتشی و سپاهی و بسیجی و خطبای جمعه و صداوسیما و روزنامه‌ها و غیره و و همه آحاد مردم با صبر و حوصله، متانت و بردباری و دوراندیشی و تدبیر، همراه با امید به نصرت‌‌ الهی همه راه‌هایی را که ما را از شر و خطر جنگ خانمان برانداز احتمالی نگهداری می‌کند.با همفکری، همراهی و همکاری بررسی کنیم.

چراکه اولیای دین، به‌ویژه رسول‌اکرم(ص) و حضرت امام علی(ع) و امام حسین(ع) در همه آری همه جنگ‌ها، هرچه می‌توانستند سعی می‌کردند از جنگ جلوگیری کنند. از حضرت رسول و حضرت علی که بگذریم به امام حسین(ع) می‌رسیم. وی نخستین روزی که از مدینه حرکت کردند تا مکه و کربلا، همه‌جا، راه را برای اجتناب از جنگ باز گذاشتند.

پیشنهاد کردند به یمن بروند یا به شام بروند و سرانجام حتی شب عاشورا هم در محلی میان دو لشکر با عمر سعد، فرمانده دشمن، به سخن نشستند تا جنگ نشود و یارانشان را نیز برای اجتناب از جنگ آزاد گذاشتند. انقلاب از عاشورای حسینی(ع) الهام گرفته است، بنابراین پیرو امام حسین(ع) هستیم باید صبر و حوصله، متانت، دوراندیشی، تدبیر و کاردانی و مصلحت‌سنجی امام  را از نظر دور نداریم و طبق آن عمل کنیم. 

حالا سخن را با همشهری بسیار عزیز و گران‌قدرم، قاسم سلیمانی، به اختصار می‌گویم که آنچه این سردار رشید با ترامپ گفته است، سخن دل هر ایرانی آزاده‌ای است، یک نظامی، وقتی سخن می‌گوید، در فضای نظامی و جنگ سخن می‌گوید و به نظر بنده، در حال‌حاضر در فضای سیاسی و دیپلماسی قرار داریم و این دشمن است که از جنگ سخن می‌گوید که ما را تحریک کند و به عکس‌العمل وادارد.

بر نظامیان است که در حال‌ حاضر دندان روی جگر بگذارند و گوش به فرمان فرمانده کل قوا باشند و هرگاه معظم‌له با سنجیدن همه شرایط و اوضاع و احوال به نظامیان اجازه رسمی و علنی دادند که حرفی بزنند یا اقدامی کنند، آنگاه نوبت به این مدافعان جان‌برکف دین و وطن می‌رسد. دست برادرم قاسم سلیمانی را می‌بوسم.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید