1. شرکت ها
دوشنبه, ۳۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 1147
بلوک 9.63 درصدی غدیر روی میز فروش می رود / احتمال زیاد انجام معامله
تا ساعتی دیگر:

بلوک 9.63 درصدی غدیر روی میز فروش می رود / احتمال زیاد انجام معامله

بلوک۹.۶۳ درصدی سرمایه گذاری غدیر تاساعتی دیگر روانه میز فروش می شود تا درصورت وجود مشتری ، بانک صادرات برای همیشه از ترکیب سهامداری این شرکت خارج شود. احتمالی که درصد وقوع آن زیاد است.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس،بانک صادرات درحالی شرکت سرمایه گذاری غدیر را درسال 1370 تاسیس کرد که این شرکت سرمایه گذاری هم اکنون به یکی از بازیگران اصلی صحنه بورس و چند صنعت مهم کشور مانند پتروشیمی و سیمان تبدیل شده است.

براساس این گزارش،بانک صادرات که بعد از فروش 923 میلیارد تومانی 51 درصد سهام غدیر در مرداد 87 ،از مدیریت این شرکت کناره گیری و به ساتا داده، بلوک 9.63 درصدی و باقی مانده سهام سرمایه گذاری غدیر را امروز روانه میز فروش می کند تا درصورت وجود مشتری و انجام معامله برای همیشه از ترکیب سهامداری این شرکت خارج شود.

به این ترتیب امروز بیش از یک میلیارد و 733 میلیون و 971 سهم سرمایه گذاری غدیر به قیمت پایه هر سهم 7 هزار و 982 ریال در بازار اول معاملات عرضه می شود. این بلوک به صورت 30 درصد نقد و باقی اقساط عرضه خواهد شد و خریدار یا خریداران باید طی 9 روز کاری وجه نقد معامله را پرداخت کنند.

بررسی های اولیه نشان می دهند احتمال معامله این بلوک زیاد است . چرا که اخبار تایید نشده از تمایل سرمایه گذاری ساتا به خرید این بلوک حکایت دارند. به هر حال تکلیف این رویداد و فروش یا عدم فروش بلوک فوق و همچنین خروج یا عدم خروج بانک صادرات از ترکیب سهامداری غدیر تا ساعاتی دیگر  مشخص و قطعی می شود.

انتهای پیام

 

انتهای پیام

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید