1. صنایع
چهارشنبه, ۰۸ اسفند ۱۳۹۷ ۱۲:۱۳
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 119189
قیمت نفت دوباره صعودی شد

قیمت نفت دوباره صعودی شد

قیمت نفت با انتشار گزارش هایی در مورد این‌که اوپک علی‌رغم انتقادات ترامپ از افزایش قیمت‌ها همچنان به کاهش تولیدات ادامه خواهد داد، رشد کرد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس به نقل از رویترز، در پایان معاملات روز گذشته با انتشار گزارشاتی در مورد این‌که اوپک علی‌رغم انتقادات ترامپ از این گروه برای افزایش قیمت‌ها همچنان به کاهش تولیدات ادامه خواهد داد، قیمت نفت از سقوط بازگشت و اندکی رشد کرد.

یک منبع آگاه در اوپک گفت: اوپک به توافق کاهش تولید پایبند خواهد بود و بدون توجه به توییت اخیر ترامپ، تلاش می کند اعضا و تولیدکنندگان متحد دیگر، پایبندی به این توافق را افزایش دهند تا عرضه در بازارهای جهان محدودتر شود. اعضای اوپک و تولیدکنندگان آنها تا زمانی که سطح ذخایر انبارهای جهانی از میانگین ۵ سال کمتر شود به کاهش تولیدات خود ادامه خواهند داد.  هیچ شکی نیست که طبق برنامه‌ریزی به کاهش تولید ادامه خواهیم داد.

قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام برنت دریای شمال بنچ‌مارک بین‌المللی قیمت نفت ۶۰ سنت یا ۰.۹۲ درصد رشد کرد و به ۶۵.۵۱ دلار رسید.  نفت نیمه‌سنگین تگزاس غرب آمریکا هم دابلیوتی‌آی با ۱۷ سنت یا ۰.۳۱ درصد افزایش به ۵۵.۶۵ دلار رسید.

سرمایه‌گذاران منتظر اعلام داده‌های مربوط به میزان ذخایر نفت خام انبارهای تجاری آمریکا هستند و انتظار دارند میزان این ذخایر در این هفته با ۳.۶ میلیون بشکه افزایش روبرو شود.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید