
پیشنهاد دوباره تعیین قیمت بنزین چهارم
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، رضا نواز درباره پیشنهاد تعیین نرخ چهارم بنزین، اعلام کرد: حدود ۸ درصد مردم ممکن است در طول ماه به یک یا چند نوبت استفاده از این نرخ نیاز داشته باشند و ۹۲ درصد همچنان از 3 نرخ فعلی بنزین استفاده خواهند کرد.
نرخ چهارم با هدف تأمین سوخت مازاد برای افرادی پیشنهاد شده که به دلایلی مانند سفر یا ترددهای شهری، مصرف بیشتری دارند و قرار نیست به ابزاری برای درآمدزایی تبدیل شود. هدف این پیشنهاد جلوگیری از بروز مشکل در تأمین سوخت مردم است و کاهش مصرف باید از طریق ابزارهای تشویقی، نه اجبار و محدودیت، دنبال شود.
سه نرخ فعلی بنزین که از طریق کارت های سوخت شخصی در اختیار مردم قرار دارد، ابزار تشویقی دولت برای مدیریت مصرف است و نرخ چهارم نیز باید در کنار همین ساز و کار و با هدف پاسخگویی به نیاز مصرف مازاد بررسی شود. این موضوع صرفاً ، پیشنهاد کارشناسی است و تصمیم گیری درباره قیمت و سهمیه بنزین بر عهده دولت و مسئولان مربوطه خواهد بود.
بورس پرس در بله : ble.ir/boursepress
انتهای پیام
- برچسب
- اخبار بورس
- بورس تهران
- بورس ایران
- سهام









