1. شرکت ها
دوشنبه, ۰۱ مهر ۱۳۹۸ ۱۲:۳۱
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 136300
یک شرکت دیگر بازار پایه ای درخواست ارتقا به بازار بالاتر داد

یک شرکت دیگر بازار پایه ای درخواست ارتقا به بازار بالاتر داد

یک شرکت حاضر در بازار پایه فرابورس دیگر از درخواست ارتقا و انتقال نماد به بازار اول معاملات فرابورس خبر داد و با توقف روبرو شد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، شرکت صنعت و تجارت آداک که با سرمایه 87 میلیارد تومانی در تابلو زرد بازار پایه فرابورس حاضر است از درخواست ارتقا و انتقال نماد به بازار اول این بورس خبر داد و با توقف نماد روبرو شد.

بر این اساس، شهاب الدین علیشاهی مدیر عامل "آداک" اعلام کرد: با توجه به اینکه شرکت حائز شرایط مندرج در ماده ۵ دستورالعمل پذیرش و عرضه اوراق بهادار در فرابورس است، خواهشمند است دستورات و هماهنگی لازم در خصوص اجرای فرایند پذیرش در بازار اول فرابورس را مبذول کنید.

براساس این گزارش، پیش از این نیز شرکت احیاء سپاهان که با سرمایه 100 میلیارد تومانی در تابلو پایه زرد فرابورس حضور دارد ، درخواست انتقال نماد به بورس تهران را اعلام کرده بود .

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید