1. بورس ها
سه شنبه, ۳۱ تیر ۱۳۹۹ ۱۹:۴۳
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 155960
دو مشکل اصلی و التهاب بازار فولاد و امیدوار به آینده
معاون بورس کالا اعلام کرد :

دو مشکل اصلی و التهاب بازار فولاد و امیدوار به آینده

معاون شرکت بورس کالا ، کمبود عرضه و نبود نظارت را ۲ عامل اصلی ایجاد التهاب در بازار فولاد دانست و به رشد حجم عرضه ها و آرامش بازار امیدوار شد .

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، رضا محتشمی پور در برنامه چوب خط شبکه تلویزیونی افق با اشاره به دلایل ایجاد التهاب در بازار فولاد گفت: کمبود عرضه مواد اولیه فولاد در بورس کالا باعث ایجاد التهاب در بازار شده اما هیچ نهادی پاسخگو نیست.

وی افزود: فعالان بازار فولاد در هفته های گذشته شاهد ثبت قیمت های نامتعارف و ابطال برخی معاملات در بورس بوده اند که ناشی از عدم نظارت وزارت صنعت بر میزان عرضه های اندک بوده است.

معاون بورس کالا ادامه داد: وقتی در روز عرضه، قیمت هر کیلو شمش فولاد در بازار آزاد ۷۳۵۵ تومان بوده اما با احتساب مالیات بر ارزش افزوده در بورس به بیش از ۷۷۰۰ تومان می رسد آیا بورس اجازه این قیمت سازی که به واسطه عرضه اندک و تقاضای پر حجم ایجاد شده است را دارد؟

محتشمی پور گفت: عدم عرضه مواد اولیه صنعت فولاد و نبود نظارت در این حوزه به اطلاع متولیان امر رسیده و امیدواریم بزودی شاهد رشد حجم عرضه ها و آرامش بازار فولاد باشیم.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید