1. بورس ها
دوشنبه, ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ ۲۰:۵۵
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 156194
خروج محصولات فولادی از بورس کالا تکذیب شد/ دستور رئیس جمهور

خروج محصولات فولادی از بورس کالا تکذیب شد/ دستور رئیس جمهور

شایعه خروج محصولات فولادی از بورس کالا تکذیب شد و رئیس جمهور بر افزایش عرضه این محصولات در بورس کالا و برنامه‌ریزی برای کاهش قیمت تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس به نقل از چیلان، پیگیری از منابع آگاه نشان می‌دهد شایعه خروج معاملات محصولات فولادی از بورس کالا صحت ندارد و رئیس جمهور هیچ‌گونه دستوری در این مورد نداشته است.

براین اساس، نه تنها هیچ برنامه‌ای برای خروج محصولات فولادی از بورس کالا وجود ندارد بلکه رئیس جمهور بر افزایش عرضه محصولات فولادی در بورس کالا و برنامه‌ریزی برای کاهش قیمت محصولات فولادی تأکید داشته‌اند.

همچنین اکنون جلسه‌ای در نهاد ریاست جمهوری با موضوع تنظیم بازار فولاد در حال برگزاری است. برگزاری این جلسه پیرو دستور رئیس جمهور مبنی بر افزایش عرضه محصولات فولادی در بورس کالا جهت ایجاد ثبات در بازار فولاد صورت گرفته است.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید