1. شرکت ها
سه شنبه, ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ ۱۵:۴۹
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 157021
غول معدنی کلید دو طرح جدید را زد/ پیش بینی ظرفیت 5 میلیون تنی گندله

غول معدنی کلید دو طرح جدید را زد/ پیش بینی ظرفیت 5 میلیون تنی گندله

عملیات اجرای پروژه‌های خطوط ۴ و ۵ کنسانتره و خط دو گندله‌سازی غول معدنی حاضر در فرابورس با پیش بینی بهره برداری ۳۶ و ۴۰ ماه آینده آغاز شد .

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، غلامحسین رحیمیان قائم‌مقام و مدیر مجتمع گهر زمین در آغاز افتتاح پروژه‌های خطوط ۴ و ۵ کنسانتره و خط دو گندله‌سازی با دوره زمانی بهره برداری ۳۶ و ۴۰  ماهه گفت: پیمانکار این سه خط جدید از طریق برگزاری مناقصه انتخاب و بصورت EPC و با بومی سازی لوازم، تجهیزات و قطعات خواهد بود.

حسن امین‌زاده مدیر پروژه گندله‌سازی "کگهر" هم توضیح داد: با بهره‌برداری از خطوط ۴ و ۵ حدود ۵ میلیون تن گندله به ظرفیت تولید سالانه اضافه خواهد کرد. در زمان اجرای پروژه هم ۸۰۰ تا هزار نفر و با آغاز به کار این پروژه، ۵۰۰ نفر بصورت مستقیم و ۱۲۰۰ نفر غیر مستقیم مشغول به کار خواهند شد.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید