1. سایر حوزه ها
شنبه, ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ ۱۳:۲۶
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 164420
مجوز واکسن روسی صادر شد/ مخالفت عضو کمیته علمی
سخنگوی سازمان غذا و دارو :

مجوز واکسن روسی صادر شد/ مخالفت عضو کمیته علمی

سخنگوی سازمان غذا و دارو از صدور مجوز مصرف اضطراری واکسن روسی خبر داد اما عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا با اعلام نارضایتی، گفت: این واکسن تاییدیه بین‌المللی را ندارد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، کیانوش جهانپور با اشاره به صدور مجوز مصرف اضطراری واکسن اسپوتنیک‌وی روسی در ایران گفت: روند بررسی واکسن‌های دیگر از مبدأ هند، چین، روسیه و... کماکان ادامه دارد.

کاظم جلالی سفیر ایران در روسیه هم اعلام کرد: قرارداد خرید و همچنین تولید مشترک واکسن روسی امضا شده و تا ۱۶ بهمن اولین محموله به ایران ارسال می شود. محموله دوم و سوم هم تا آخر بهمن و ده اسفند ارسال می شود.  همین روال هر دو هفته و یک ماه ادامه خواهد یافت.

بر اساس این گزارش، مینو محرز عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا درباره واکسن روسی به روزنامه جهان صنعت گفت: تهیه و واردات واکسن کرونای روسی توسط دولت از شانس بد مردم ایران است. چرا که از این انتخاب راضی نیستم و به‌ عنوان یکی از اعضای کادر درمان این واکسن را تزریق نمی‌کنم.چون تاکنون هیچ اطلاعاتی از آن منتشر نشده است.

وی افزود: واکسن کرونا باید دارای استاندارد‌های جهانی و مورد تایید یکی از منابع بین‌المللی باشد که یکی از آنها سازمان بهداشت جهانی و دیگری سازمان غذا و داروی اتحادیه اروپا است. در حالی که اسپوتنیک‌وی تاییدیه ندارد.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید