1. صنایع
یکشنبه, ۰۶ تیر ۱۴۰۰ ۱۳:۱۰
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 169502
نیروگاه هسته‌ای بوشهر این هفته وارد مدار می‌شود
رییس سازمان انرژی اتمی:

نیروگاه هسته‌ای بوشهر این هفته وارد مدار می‌شود

رییس سازمان انرژی اتمی از فعالیت مجدد نیروگاه هسته‌ای بوشهر، طی دو روز آینده خبر داد و گفت: با بازگشت نیروگاه به مدار تولید، هزار مگاوات به تولید برق اضافه می شود.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، علی اکبر صالحی با اشاره به اینکه خارج شدن نیروگاه هسته‌ای بوشهر به دلیل مسائل فنی بود، گفت: این موضوع تقریبا حل شده و نیروگاه ظرف دو روز آینده وارد مدار می‌شود.

وی افزود:  سوخت جدید نیروگاه و منابع مالی آن در حال تأمین است و وزارت نیرو هم بدهی به سازمان را پرداخت کرد. بانک مرکزی هم دستور داد، حواله پرداخت سوخت نیروگاه به روسیه با سرعت بیشتری انجام شود. سوخت فعلی نیروگاه، دو تا سه ماه آینده به پایان می‌رسد و سوخت جدید بارگذاری خواهد شد و با بازگشت نیروگاه به مدار تولید، هزار مگاوات به تولید برق اضافه می شود.

بر اساس این گزارش، طبق اعلام نیروگاه اتمی بوشهر به منظور رفع ایراد فنی در ژنراتور نیروگاه و پس از انجام هماهنگی لازم با شبکه برق سراسری در روز جمعه، واحد یکم این نیروگاه از ساعت ۸ شب روز شنبه شروع به کاهش قدرت کرد و در ساعات اولیه صبح یکشنبه موقتاً از مدار تولید برق خارج شد.

نیروگاه اتمی بوشهر به عنوان اولین تجربه استفاده از نیروگاه‌های هسته‌ای ۱۰۰۰ مگاواتی در کشور و منطقه، هم اکنون توسط نیروهای متخصص ایرانی بهره‌برداری می‌شود و تاکنون بیش از ۴۸۵۰۰ میلیون کیلووات ساعت برق تولید کرده است.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید