1. صنایع
یکشنبه, ۲۱ شهریور ۱۴۰۰ ۱۵:۰۴
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 175031
محدودیت‌های برق دو صنعت بورسی از هفته آینده لغو می شود
سخنگوی صنعت برق:

محدودیت‌های برق دو صنعت بورسی از هفته آینده لغو می شود

سخنگوی صنعت برق از لغو محدودیت‌های برق دو صنعت مهم بورسی سیمان و فولاد از هفته آینده خبر داد .

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، مصطفی رجبی مشهدی با اشاره به اینکه از از اول مهر، محدودیت‌های برق صنایع سیمان و فولاد به طور کامل برداشته می‌شود، گفت: طی روز‌های اخیر به جای اعمال محدودیت، همکاری‌هایی با برخی صنایع انجام شد که در آینده هم باید ادامه پیدا کند.

وی افزود: برای فصل زمستان با توجه به محدودیتی که در تأمین سوخت نیروگاه‌ها و ضرورت استفاده از سوخت مایع داریم باید این همکاری‌های تداوم داشته باشد تا مجبور به اعمال محدودیت نشویم.

رجبی مشهدی ادامه داد: اصلاح تعرفه‌گذاری‌، سالانه و در ۶ پلکان انجام می‌شود. سال جاری در اوج مصرف، تعرفه برق مشترکانی که دو برابر الگوی متعارف، مصرف داشته‌اند با قیمت آزاد حساب شد اما در زمستان بعید است کسی به این حد مصرف برسد. به جز مصارف خاص استخراج رمزارز که آن هم باید طبق قانون برخورد شود.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید