1. بورس ها
چهارشنبه, ۰۷ مهر ۱۴۰۰ ۱۶:۱۴
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 175645
ایلان ماسک با رشد 2.2 درصدی قیمت سهام تسلا، ثروتمندترین مرد دنیا شد

ایلان ماسک با رشد 2.2 درصدی قیمت سهام تسلا، ثروتمندترین مرد دنیا شد

افزایش ۲.۲ درصدی قیمت سهام تسلا، منجر به افزایش دارایی مدیرعامل این شرکت و عنوان دار ثروتمند ترین مرد جهان با ۲۰۰ میلیارد دلار شد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس به نقل از تسنیم، بالا رفتن ارزش سهام شرکت تسلا ثروت خالص ایلان ماسک مدیرعامل این شرکت را به 200 میلیارد دلار رساند. به این ترتیب ماسک، جف بزوس مدیرعامل آمازون را پشت سر گذاشت و حالا ثروتمندترین مرد جهان است.

ماسک سومین نفر در دنیا است که توانسته به ثروت 200 میلیارد دلار برسد. سهام شرکت تولید خودروهای برقی تسلا برای چهارمین ماه پیاپی بالا رفته و با یک افزایش 2.2 درصدی به 791.36 دلار رسیده که بالاترین رقم از فوریه سال جاری میلادی است.

ثروت ماسک وابسته به شرکت تسلا است. ارزش روز بازار این شرکت در پایان روز دوشنبه به بیش از 792 میلیارد دلار رسیده بود. سرمایه شرکت اسپیس ایکس هم در حال حاضر 74 میلیارد دلار است.

تلگرام اصلی بورس پرس : http://t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید