1. سایر حوزه ها
سه شنبه, ۲۷ مهر ۱۴۰۰ ۱۹:۳۷
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 176350
پرونده قضایی تخلف سازمان مالیاتی و تصویب لایحه اصلاح قانون بیمه اجباری
در مجلس تصویب شد:

پرونده قضایی تخلف سازمان مالیاتی و تصویب لایحه اصلاح قانون بیمه اجباری

مجلس با ارسال گزارش عملکرد سازمان امور مالیاتی و تخلف این نهاد به قوه قضائیه و تصویب لایحه اصلاح قانون بیمه اجباری خسارات وارده به شخص ثالث ، موافقت کرد

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، در جریان جلسه امروز مجلس با ارسال گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد عملکرد سازمان امور مالیاتی مبنی بر نحوه تهیه و اجرای طرح جامع مالیاتی به قوه قضائیه ، تصویب شد .

علیرضا سلیمی در این رابطه اعلام کرد: طبق اصل 77 قانون اساسی ، تمام قراردادها باید در مجلس مطرح شود ولی متاسفانه برخی از آقایان مجلس را دور زدند و با شرکت های خارجی از جمله کانادایی و فرانسوی قراردادهای 4.5 میلیون یورو منعقد کردند. علاوه بر این اعتبارات دریافتی در جای دیگر هزینه شده است .

براساس این گزارش نمایندگان مجلس همچنین در جریان بررسی گزارش کمیسیون اقتصادی ، لایحه اصلاح ماده 8 قانون بیمه اجباری خسارات وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه را تصویب کردند اما طبق نظر هیئت رئیسه و به دلیل برخی ابهامات ، گزارش جهت بررسی و اصلاح به کمیسیون اقتصادی ارجاع شده تا در قالب دو شوری بررسی شود.

انتهای پیام

 

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید