1. شرکت ها
یکشنبه, ۰۲ مرداد ۱۴۰۱ ۱۹:۵۹
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 192504
تخفیف 30 درصدی تپسی برای بازدیدکنندگان از نمایشگاه بورس، بانک، بیمه

تخفیف 30 درصدی تپسی برای بازدیدکنندگان از نمایشگاه بورس، بانک، بیمه

تپسی برای تسهیل رفت و آمد بازدیدکنندگان به چهاردهمین نمایشگاه بورس، بانک، بیمه، ۳۰ درصد تخفیف در نظر گرفت.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، نمایشگاه بورس، بانک، بیمه به عنوان یکی از بزرگ‎‌ترین رویدادهای مالی سالانه از 2 مرداد آغاز بکار کرد و تا 5 مرداد تداوم خواهد داشت.

براساس این گزارش، بازدیدکنندگان می‌توانند برای استفاده از تخفیف ویژه تپسی، وارد اپلیکیشن شده و از منوی اصلی، کد TAPSIEXH را در بخش کد تخفیف وارد کنند. با وارد کردن این کد، 30 درصد تخفیف تا سقف 10 هزار تومان به مقصد نمایشگاه بین‌المللی تهران برای کاربران فعال می‌شود که می‌توانند برای بازدید از نمایشگاه از آن استفاده کنند. این کد از 2 تا 5 مرداد برای بازدید از نمایشگاه فعال است.

تپسی خرداد سال جاری به عنوان اولین استارت آپ، وارد فرابورس شد و حالا، خدمات ویژه‌ای را برای نمایشگاه تخصصی بازار سرمایه، در نظر گرفته است.

تلگرام اصلی بورس پرس :http://t.me/boursepressir

انتهای پیام



 

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید