1. شرکت ها
شنبه, ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ ۰۳:۳۱
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 203788
دومین تلاش برای فروش 30.5 درصدی لیدر پالایشگاه ها به 2.4 برابر قیمت تابلو

دومین تلاش برای فروش 30.5 درصدی لیدر پالایشگاه ها به 2.4 برابر قیمت تابلو

بانک رفاه کارگران برای دومین بار درصدد عرضه بلوک ۳۰.۵ درصدی سهام پالایشگاه بندرعباس به ۲.۴ برابر قیمت تابلو بر آمده است .

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، بانک رفاه کارگران که 30 فروردین در عرضه بلوک 30.52 درصدی سهام پالایشگاه بندرعباس ناکام ماند برای دومین بار درصدد برآمده تا این بلوک را بطور یکجا و نقد در بازار اول معاملات بورس به فروش برساند تا در صورت انجام از ترکیب سهامداری خارج شود.

براین اساس، مقرر شده 41 میلیارد سهم "شبندر" دوشنبه 28 فروردین از طریق کارگزاری بانک رفاه کارگران عرضه شود. در این واگذاری قیمت پایه هر سهم 2503 تومان (2.4 برابر قیمت تابلو ) و قیمت پایه کل 102.6 هزار میلیارد تومان تعیین شده است.

کارگزار خریدار درصورتی مجاز به ورود سفارش خرید به سامانه معاملاتی هستند که 10 درصد ارزش سهام مورد معامله براساس قیمت پایه را نقدا یا بصورت ضمانت نامه بانکی بدون قید و شرط از مشتری دریافت کرده و حسب مورد به حساب شرکت سپرده گذاری مرکزی واریز یا ارائه دهد و تاییدیه را مبنی بر اخذ تضامین مربوطه به شرکت بورس تهران تحویل دهد.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید