1. شرکت ها
سه شنبه, ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۰۳:۳۰
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 213185
دو محصول سنگین زیرمجموعه "خبهمن" در بازار اصلی بورس کالا پذیرش شد
با تعهد عرضه حداقل ۵۰ درصد تولید سالانه:

دو محصول سنگین زیرمجموعه "خبهمن" در بازار اصلی بورس کالا پذیرش شد

دو کامیون فورس و امپاور شرکت بهمن دیزل در بازار اصلی بورس کالا با تعهد عرضه حداقل ۵۰ درصد تولید سالانه پذیرش شد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، شرکت بهمن دیزل از پذیرش دو کامیون فورس 12 تن و امپاور در بازار اصلی بورس کالا با تعهد عرضه حداقل 50 درصد تولید سالانه خبر داد و با توقف نماد روبرو شد.

بر اساس این گزارش، "خدیزل" اعلام کرد: طبق نامه 23 مرداد بورس کالا ، پذیرش دو کامیون فورس 12 تن و امپاور (BD300) در جلسه هیات پذیرش کالا در بازار اصلی این بورس با شرایط مورد تصویب قرار گرفت.

تعهد عرضه در بورس، حداقل 50 درصد تولید سالانه یا 212 و 220 دستگاه و تناوب عرضه حداقل یک بار در ماه تعیین شد. عرضه کالای پذیرش شده منوط به درج امیدنامه در سایت بورس کالا، 2 روز قبل از عرضه است و در صورت عدم عرضه در بورس ظرف مدت 6 ماه پس از درج کالا در فهرست نرخ های بورس، پذیرش آن لغو شده و پذیرش مجدد، منوط به طی فرایند پذیرش خواهد بود.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

 

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید