1. بورس ها
سه شنبه, ۱۴ فروردين ۱۴۰۳ ۰۳:۳۰
زمان مطالعه: 3 دقیقه
کد خبر: 222113
پاداش 307.4 میلیون تومانی به سوت‌زنان تخلفات بورسی پرداخت شد
رییس اداره دیده بان سلامت بازار سرمایه:

پاداش 307.4 میلیون تومانی به سوت‌زنان تخلفات بورسی پرداخت شد

رییس اداره دیده بان سلامت بازار سرمایه سازمان بورس از پرداخت پاداش ۳۰۷.۴ میلیون تومانی به سوت زنان تخلفات بورسی طی سال گذشته خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، محمد حسین‌پور در خصوص اقدامات اداره دیده‌بان سلامت بازار سرمایه در سال ۱۴۰۲ به سنا، اعلام کرد: این بخش سال گذشته بالغ بر ۱۵۰۰ گزارش دریافتی را مورد بررسی قرار داد. طبق دستورالعمل حمایت و تشویق گزارشگران ناهنجاری در بازار سرمایه، ۳۵۰ گزارش حائز شرایط ناهنجاری بودند.

از بین ۳۵۰ گزارش، اقدامات اصلاحی برای ۳۰۰ گزارش انجام و ۵۰ گزارش دیگر نیز تحت عنوان گزارش تخلفات احتمالی یا جرم، جهت رسیدگی بیشتر به معاونت حقوقی سازمان ارجاع شد. پس از صدور آرای قطعی انضباطی با نظر مساعد هیات مدیره در خصوص یکی از پرونده‌های تخلفاتی در حوزه ناشران، ۶۵ میلیون تومان به عنوان پاداش به گزارشگر پرونده پرداخت شد که در نهایت مجموع پاداش پرداخت شده به ۳۰۷.۴ میلیون تومان رسید.

همچنین پایش مستمر فضای مجازی و بررسی معاملات فعالان این حوزه از طریق سامانه رصد هوشمند فضای مجازی از جمله اقدامات اداره سلامت بازار سرمایه در سال ۱۴۰۲ بود.

برگزاری دوره آموزشی و نشست‌های تخصصی گزارشگری حرفه‌ای برای فعالان بازار سرمایه، پیش‌بینی برنامه تشویقی در خصوص گزارش‌های ناهنجاری که منجر به اقدامات اصلاحی و نظارتی می‌شود، توسعه سامانه دیده‌بان سلامت بازار سرمایه و پیاده‌سازی مرحله نهایی سامانه رصد هوشمند فضای مجازی از برنامه‌های اداره سلامت بازار سرمایه سازمان بورس در سال ۱۴۰۳ است.

با توجه به تنوع ابزارهای مالی موجود این بازار از ظرفیت نقش‌آفرینی موثر در حوزه‌های مختلف اقتصاد برخوردار است. از دید کلی می‌توان بازار سرمایه را به ۲ بخش بازار اولیه و بازار ثانویه تقسیم‌بندی کرد. وجوه مبادله شده در بازار اولیه به صورت مستقیم در اختیار تولیدکنندگان قرار گرفته و منجر به پیشرفت پروژه‌های تولیدی و خدماتی در دست اجرای این شرکت‌ها خواهد شد که اثر آن در افزایش تولید و اشتغال در صنایع مختلف مشخص است.

در بازار ثانویه نیز هر چند وجوه مبادله شده بین سهامداران در اختیار تولید کننده قرار نمی‌گیرد اما بدون توجه به بازار ثانویه و توسعه آن زمینه توسعه برای بازار اولیه فراهم نخواهد بود. سرمایه‌گذاران بازار اولیه در صورتی وارد این بازار خواهند شد که نسبت به نقدشوندگی سرمایه‌گذاری اطمینان نسبی داشته باشند. بنابراین توسعه بازار اولیه در کنار حفظ جذابیت بازار ثانویه می‌تواند کمک قابل توجهی را در زمینه افزایش تولید و اشتغال زایی در اقتصاد داشته باشد.

در حوزه شرکت‌های دانش بنیان، ابزارهای تامین مالی متناسبی از جمله تامین مالی جمعی طراحی شده و در حال اجرا است که در این طرح، شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند طرح‌های توجیهی را با همکاری نهادهای مالی دارای مجوز جهت جذب سرمایه‌گذار ارائه کنند. فرابورس نیز تابلو معاملاتی مخصوص را جهت تامین مالی شرکت‌های دانش بنیان طراحی کرده که صندوق‌های سرمایه‌گذاری نیز می‌توانند در این طرح‌ها سرمایه‌گذاری کنند.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید