1. شرکت ها
شنبه, ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ ۱۲:۲۷
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 223547
مجوز افزایش سرمایه 3600، 1306 و 24 درصدی سه شرکت صادر شد
از سه محل:

مجوز افزایش سرمایه 3600، 1306 و 24 درصدی سه شرکت صادر شد

دو شرکت سیمانی و سپرده گذاری مرکزی، مجوز افزایش سرمایه ۳۶۰۰، ۱۳۰۶ و ۲۴ درصدی را از سه محل گرفتند و آماده برگزاری مجمع فوق العاده شدند.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، سه شرکت سیمان بهبهان، سیمان فارس و سپرده گذاری مرکزی به ترتیب مجوز افزایش سرمایه 3600، 1306 و 24 درصدی را از سازمان بورس گرفتند و آماده برگزاری مجمع فوق العاده شدند.

بر اساس این گزارش، "سبهان" سرمایه فعلی را از 20 به 740 میلیارد تومان می رساند. 714.6 میلیارد تومان از افزایش سرمایه این شرکت بورسی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها و 5.3 میلیارد تومان دیگر از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی اعمال می شود.

همچنین سرمایه فعلی "سفار" از 23.3 به 327.5 میلیارد تومان می رسد. 304 میلیارد تومان از افزایش سرمایه این شرکت بورسی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها و 150.4 میلیون تومان دیگر از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی صرف می شود.

مجمع فوق العاده می تواند با انجام افزایش سرمایه از 327.5 میلیارد به 8.3 هزار میلیارد تومان از محل تجدید ارزیابی دارایی ها موافقت و اختیار عملی شدن آن را به مدّت 2 سال به هیات مدیره تفویض کند تا پس از أخذ مجوز سازمان نسبت به عملی کردن آن اقدام شود.

در این میان، "سپرده" نیز سرمایه فعلی را از 1.3 به 1.69 هزار میلیارد تومان می رساند. 229.6 میلیارد تومان از افزایش سرمایه این شرکت فرابورسی از محل سود انباشته و 100.3 میلیارد تومان دیگر از محل اندوخته برای اصلاح ساختار مالی اعمال می شود.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید